[KinderCampus.de] - Jedward: "TH, kom tillbaka till Tyskland!"


Jedward vädjar till Bill & Tom från Tokio Hotel: Kom tillbaka till Tyskland!
Jedward är stora Tokio Hotel fans. De irländska tvillingarna John och Edward har till och med köpt deras första album "Scream". 

Den 19-åriga pop-duon Jedward avslöjar i en intervju med KinderCampus: "Vi åkte till Tyskland och ville träffa Tokio Hotel, men fick sedan veta att de nu har flyttat till Los Angeles. Så om ni ser detta, Tokio Hotel, Bill och de andra... Kom tillbaka till Tyskland så vi kan träffa er!"

Tokio Hotel har dock ett fullspäckat schema eftersom de nu är superstjärnor världen över. Därför måste de galna tvillingarna Jedward ha tålamod, men det går nog inte så bra ihop med deras natur. Men eftersom att de redan har träffat stjärnor som Lady Gaga, Katy Perry, Miley Cyrus och Jonas Brothers, är de säkra på att de snart kommer att få möjlighet att få träffa den tyska tvilling-exporten.

Jedward tror att det skulle vara "mycket roligt att få prata med dem" och att "det är coolt att de också är tvillingar". Om deras utseende säger Edward: "En har ett enormt hår och den andra är mer av en rockare." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

"En har ett enormt hår och den andra är mer av en rockare."

Eeeeh? Har Edward verkligen sett bilder av Bill och Tom från de senaste 2 åren, eller? Var jättelängesen Bill hade enormt hår, eller är de Tom de pratar om eftersom "den andra är mer av en rockare", så rockaren menar dom är Bill då eller vad? Flummiga tvillingar dom där Edward, tycker jag... Dom verkar inte veta nåt om Bill och Tom, inte att de flyttat och inte ens hur de ser ut nu för tiden...sorry, jag är morgongrinig just nu, haha...

2011-07-27 @ 08:44:20
Postat av: Nt

Haha, hängivna tvilling fansxD

2011-07-27 @ 18:54:57

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0