[Showbiz.de] - Tokio Hotel: Det alla vill ha!


Tokio Hotel: Det alla vill ha!
Tokio Hotel måste inte bara återvända till Tyskland för att träffa Jedward, utan också åka till Australien.

Killarna från Tokio Hotel ("Automatisch") bor och arbetar för närvarande i Los Angeles för att komma bort från kändishypen som de har omkring dem i Europa, men fansen väntar ändå ivrigt på återkomsten av tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (21) och deras bandkollegor Georg Listing och Gustav Schäfer.

Nyligen har stjärn-tvillingarna Jedward ("Lipstick") avslöjat att de personligen vill träffa bandet. Irländarna John Paul Henry Daniel Richard Grimes och Edward Peter Anthony Kevin Patrick Grimes (19) är nämligen stora fans: "Vi åkte till Tyskland och ville träffa Tokio Hotel, men fick sedan veta att de nu har flyttat till Los Angeles. Så om ni ser detta, Tokio Hotel, Bill och de andra...", säger de två skrattandes i en intervju med KinderCampus.de och fortsätter: "Kom tillbaka till Tyskland så vi kan träffa er!"

Jedward tycker att "det är coolt att de också är tvillingar" och att det skulle vara "mycket roligt att få prata med dem". Men de irländska killarna får allt vänta lite till eftersom det finns många andra som också vill träffa Tokio Hotel.

En stark insats kommer från den australiensiska fansen. Enligt LooMee-TV.de har de startat en namninsamling på Internet för att visa sina idoler att de vill att de kommer till "Down Under" så snart som möjligt. "Vi australier kan vara ett väldigt obeslutsamt folk, men när det kommer till Tokio Hotel, då kan vi hålla ihop", skrev ett fans på TokioHotel-Australia.com, för sina stjärnor Tokio Hotel.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ahh är så glad att jedward gillat th!

Perfekt!!

Har träffat jedward 3 ggr & th 1!

2011-07-30 @ 13:18:05

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0