[iPhoneItalia.com]: Universal Music lanserar officiell iPhone-app


Universal Music lanserar officiell iPhone-applikation
Universal Music Italien, ett värdsledande företag inom musikbranschen, är glada att få presentera den första officiella iPhone-applikationen för den italienska marknaden.

Med appen, som finns tillgänglig gratis på App Store, blir Universal Music Italien det första stora italienska företaget (och det näst största landet i världen efter Frankrike) att släppa sin Company App som producerades i samarbete med Universal Music och Bitsmedia. I en musikindustri som är alltmer fokuserad och uppmärksam på ny teknik och nya metoder för användning av musik, kommer denna applikation att bli en mycket enklare och interaktiv värld på din iPhone för alla musikälskare av Universal Music.

Du kommer att kunna ha all musik, alla musikvideor, få all info och alla nyheter om alla artister hos Universal Music Group och kommer även att kunna dela det med vänner via Facebook, Twitter och e-mail. [...] Lady Gaga, Rihanna, Fabri Fibra, U2, Black Eyed Peas, Jennifer Jopez, Jovanotti, Zucchero, Emma, Tokio Hotel och många fler: Universal Music Italien's officiella app är gratis och det snabbaste sättet att upptäcka den spännande Universal Music katalogen.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Anonym

coolt :)

2011-06-22 @ 12:28:03

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0