[DesignersAgainstAIDS.com]: Happy TH International Day!


Happy Tokio Hotel International Day 2011!
Den 16 april kommer Tokio Hotel fans över hela världen gå samman och visa sin kärlek och sitt stöd för bandet: det är den officiella Tokio Hotel International Day år 2011. I över 50 städer världen över kommer event att äga rum där fans (beskrivna av sångaren Bill Kaulitz som "världens bästa fans") kan träffas för olika aktiviteter. Ett av dessa event kommer att äga rum i Trois-Rivières, Quebec, Kanada. Där, på lördagen den 16, kommer fans träffas för att göra bilder, snacka, dela berättelser, lyssna på sina favoritlåtar, ha roligt och visa sitt stöd för Tokio Hotel.

Men inte bara för Tokio Hotel - vi är väldigt glada att få höra att fansen även stöttar oss, Designers Against AIDS, igen! Ända sedan gruppen designade sin "Rock Hard, F*ck Safe"-tröja för Fashion Against AIDS år 2009 har vi varit stora fans av Bill, Tom, Georg och Gustav och vi älskar att de alltid är villiga att stötta vårt organisation och sprida ut budskapet om säkert sex som är så viktigt.

Vi önskar alla Tokio Hotel fans där ute en fantastisk Tokio Hotel International Day den 16 april och vi hoppas att ni allihopa även hjälper till att samla in pengar för vårat nya utbildningscenter så vi kan bjuda in studenter från fattigare länder som inte kan betala för sina flyg på egen hand. Vi från DAA-teamet håller med Bill: ni är de bästa fansen i hela världen!

Om ni vill ha mer information om dessa event världen över, kan ni fortsätta läsa om det här. Kanadas officiella street team gjorde även en riktigt bra promo video, kolla in den!


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0