[Bizarre-Music.net]: Tokio Hotel fansen får träffa sina idoler


Tokio Hotel fansen får träffa sina idoler
Det är mindre än en vecka var till det 9e Muz-TV Awards. Som vi redan vet så är kvällens första huvudpersoner gruppen Tokio Hotel. Glädjen hos fansen som ville att de tyska favoriterna skulle återvända tar aldrig slut. Den här gången gav inte arrangörerna upp! De gav alla möjligheten att få träffa bandmedlemmarna personligen under en M&G samma dag som musikgalan. För att vinna en biljett skulle man spela in en video av låten "Ready, Set, Go!" och ladda upp den på hemsidan.

Unga som gamla fans av kvartetten från Magdeburg tog tag i videokamerorna och fick hastigt grunderna i videoredigeringen att fungera. Varför inte göra allt i ordning för att komma närmare sin dröm? En del kopierade gruppen, en del visade upp sina musikaliska talanger och en del använde sitt kreativa tänkande.

Det geografiska deltagandet är helt fantastiskt. Fans som vill se gruppen den 3 juni i Moskva kommer inte bara ifrån Ryssland och OSS, utan även från Sverige, Italien, Grekland, Frankrike, Tyskland och Spanien! Resultatet av tävlingen kommer att meddelas i början av nästa vecka.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0