[MTVBuzzworthy.com]: MTV OMA's vinnare...


Tokio Hotel's "Aliens" tog hem "Fan Army"-priset!
Jag vet att ni fortfarande torkar upp fejkblodet från era Halloween-kostymer från igårkväll, men ta en liten paus för att få reda på vad som hände på O Music Awards igårkväll ifall ni missade det! OMAs tog över Santa Monica Boulevard i West Hollywood på Halloween natten, och över 400,000 människor dök upp (!!!).

Och OMA slog inte bara Guinness världsrekord för längsta teamdans maraton, utan den svenska sångerskan Robyn öppnade galan med en episk tolkning av "Call Your Girlfriend". Kan vi starta en namninsamling för att få Robyn att öppna alla galor tills världen går under? Och, den nya MTV Push artisten Mac Miller fanns även på plats för att uppträda med "Frick Park Market" från hans kommande album "Blue Slide Park".

På pris-sidan var det Björk som tog hem priset för "Digital Genius" (duh), Joe Jonas' "See No More" tog hem priset för "Best Lyrics Video" och Tokio Hotel's "Aliens" svek inte - de kammade hem "Fan Army FTW". Detta är andra gången som deras "Aliens" tog hem detta, så ge er själva en applåd! Eller ett extra lager med kajal.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

"eller ett extra lager med kajal" LMFAO

2011-11-09 @ 15:13:32
Postat av: Linnea

:D:D

2011-11-09 @ 17:03:19
URL: http://linneaamaria.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0