[Impre.com]: Tokio Hotel nominerade för MTV O Awards


Tokio Hotel nominerade för MTV O Awards - Är de tillbaka för att vinna?
MTV O Awards är tillbaka, som belönar de framgångar över Internet, och de har ännu en gång nominerat Tokio Hotel i kategorin "Fan Army FTW" - priset som de vann förra gången.

Efter att den första tävlingen gick så bra, bestämde sig MTV O Awards för att göra ytterligare en tävling för att belöna alla musiker som har någon form av kontakt med cyberrymden. Det är därför som Bill och Tom Kaulitz, Georg och Gustav är nominerade i kategorin "Fans" då deras band kanske har mest fans i hela världen och flest fans som står dem trogna via sociala nätverk.

Tokio Hotel-fans är inte bara så kallade "Aliens", utan är betydligt mer än så: De är som en stor familj, de står varann nära och kämpar för bandets intressen och visar en stor uppskattning till var och en av dem.

Och på grund av det måste vi fortsätta att uttrycka det ovillkorliga stöd för Tokio Hotel, även i mediasammanhang, vilket inte är så konstigt eftersom bandet förbereder sitt nya album som enligt vissa språk skulle kunna heta: "Dark Anthem", "Scandal" eller "Rock Revolution". Under tiden lägger vi ut länken nedan för att alla "Aliens" ska kunna rösta på Tokio Hotel och återigen kamma hem priset som "Fan Army FTW".

Även denna gång blir det ganska tufft för Tokio Hotel som tävar mot inte mer än mindre: Adam Lambert, Demi Lovato, Insane Clown Posse, Iron Maiden, Justin Bieber, Lady Gaga, Lil Wayne och Taylor Swift. 

Blir detta alldeles för svårt? Tror ni att Tokio kammar hem priset igen? Rösta här!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0