[Impre.com]: Tom och Bill Kaulitz designar tröja mot AIDS


Tom och Bill Kaulitz designar tröja mot AIDS
Minns ni att medlemmarna i bandet Tokio Hotel tillsammans med Rihanna, Katy Perry, Dita Von Teese och Nerd med och deltog i H&Ms kampanj "Fashion Against AIDS", som drivs av den globala organisationen "Designers Against AIDS", år 2009? Syftet var att bekämpa AIDS och ge mer kunskap till unga männsikor.

Det sägs att Bill och Tom Kaulitz, Gustav och Georg arbetar tillsammans igen med en ny tröja åt organisationen då den första utgåvan sålde slut snabbt.

Det är, som sagt, bara ett rykte som ännu inte har bekräftats på hemsidan DesignersAgainstAIDS.com. Däremot står det på hemsidan att alla "Aliens" är välkomna att skicka in sina önskningar om detta så tröjan kan komma att tryckas igen. Och tro det eller ej, men detta skulle verkligen öka medvetenheten om HIV - åtminstone ifall tillräckligt många människor skickar in kommentarer. Det återstår även att se ifall alla människor som kämpar mot AIDS har bestämt sig att de vill ha Tokio Hotel som värdiga representanter för denna kamp.

Hur som helst, lämnar vi denna video till er som vi nyss har hittat. Det är en grupp "Aliens", från Israel, som sjunger låten "Hey You" på gatan och visar världen sin kärlek och beundran till Bill Kaulitz och de andra medlemmarna i Tokio Hotel. Vi hoppas ni gillar den!

>> Video.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0