[News-DE-Stars.com]: Tokio Hotel är tillbaka!


Tokio Hotel är tillbaka!
Trodde du att gruppen Tokio Hotel var över? Inte alls! Det tyska rockbandet jobbar för närvarande med ett nytt album som väntas komma till våren 2012. Och om du har undrat vad som hände med tvillingarna Bill och Tom Kauliz, kan denna bild som togs i juli i Los Angeles ge dig svaret...

Nope, medlemmarna i gruppen Tokio Hotel förblev inte tonåringar! De tidigare tyska rock-ungdomarna, som har spelat live framför människor världen över mellan 2005 och 2008, har vuxit upp! Ledarna för gruppen, tvillingarna Bill och Tom, sågs den 7 juli i en trendig butik i Los Angeles (där de numera bor) och en bild togs som visar att tonåringarna har blivit unga män.

Nu, vid 22 års åldern, har Tysklands mest kända rocktvillingar inte förändrat sin stil - Speciellt inte Tom, som behöll sin amerikanska rappar-stil. Bill själv, som alltid har varit iklädd endast i läder, sågs med en enkel hästsvans som ersatte de tidigare extravaganta frisyrerna. Och för att visa att deras tonåringsperiod verkligen är över, valde killarna att visa upp sitt tre-dagars-skägg som tar bort det ungdomliga i deras ansikten.

Kan de verkligen ha detta utseende med gruppen? Tokio Hotel förbereder sig i alla fall för ett nya album, som enligt Wikipedia, släpps någon gång under våren nästa år. Nyheter som gör en glad!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Tanja

Hästsvans XD

2011-10-01 @ 14:29:15
URL: http://worldinsidemywall.blogg.se/
Postat av: Trixie

För Wikipedia är ju en så tillförlitlig källa..sämst haha

2011-10-01 @ 16:09:26
URL: http://www.musikskaparna.se
Postat av: Emsan

Varför fangirlar jag inte? Det borde jag göra när jag får reda på att dom ska släppa en nya skiva.....men jag känner ingenting.

2011-10-01 @ 21:21:28
URL: http://bajs.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Det kommer nog när det börjar närma sig ska du se. :)

2011-10-01 @ 22:31:33
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0