[OMG.Yahoo.de] - Bill vs Jared


Bill vs Jared: Härmapornas kamp
Tidigare under Style-Battles har det faktiskt mest fokuserats på det kvinnliga könet - men just nu pågår en modestrid mellan Bill Kaulitz och Jared Leto.

Det hela började med att Tokio Hotel-sångaren Bill (22) ville bli av med sin Emo-Goth-Image. Efter en titt på Bad-Boy-Stilikonen Jared Leto, visste Bill vad han ville göra: Färga håret blont, låta ansiktshåret växa ut, styla upp håret, börja använda skinnjacka och blekta jeans.

Först kopierar Bill Jared, och sedan kopierade Jared Bills gamla stil.

Precis som för andra som blir trendsättare, kunde Jared inte förvänta sig något annat - man är unik, trots allt! Om han inte gör något nu förblir nog Hugo Boss-hyllningen bara ett äss i rockärmen. I slutändan valde Jared stilen som Bill precis har slutat med.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: .

Varför säger alla att Bill härmat Jared?! De är inte ens lika!

2011-10-06 @ 16:32:44
Postat av: Anonym

Till ".", man behöver inte vara lika varann för att härma personen i fråga. ;) Dock är media löjliga som vanligt, ska alltid påstå massa skit rent ut sagt, vem bryr sig om att de har håret på samma sätt och att båda är blonda...ärligt talat, VEM??? Men om det nu är så att Bill och Jared av nån anledning hämtar inspiration av varann, låt dem göra det då, eller?! Suck...

2011-10-09 @ 00:02:02

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0