[Atrevida.com.br]: Få reda på allt om tvillingarnas liv!


Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel: Få reda på allt om tvillingarnas liv!
Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel fyller 22 år idag!  

Bill och Tom Kaulitz föddes i Leipzig, Tyskland den 1 september 1989. Ända sedan de var små visste de att de ville hålla på med musik och började uppträda på små event vid 12 års åldern. Tom lärde sig att spela gitarr när han var 7 år. Tillsammans med Bill, som spelade keyboard, bildade de sitt första band: "Black Question Mark". Sedan gick Gustav och Georg med i bandet och då bildade dem "Devilish" tillsammans. Bandets manager fick dem dock att ändra namn till Tokio Hotel.

Därefter slutade bandet aldrig spela och har hittills släppt 5 studioalbum - "Schrei" (2005), "Zimmer 483" (2007), "Scream" (2007), "Humanoid" (2009) och "Best Of" (2010) - samt livealbum, singlar, DVDs och turnérat hela världen. De må vara identiska tvillingar, men de är inte så lika i personligheten. Nu får ni alla detaljer om båda två!

Bill Kaulitz under Fashion Week i Milano och på turné: Androgyn stil.

Bill Kaulitz: Han har tre piercingar (ögonbrynet, tungan och bröstvårtan (aj!) och fyra tatueringar (Tokio Hotel-symbolen i nacken, stjärnan på magen, texten "Freiheit 89" på armen och texten "Wir hören nie auf zu schreien - Wir kehren zum Ursprung zurück" på vänster sida av bålen.

Tjejer gillar ofta androgyna utseenden hos killar, för då kan de låna lite saker av dem och speciellt ifall de har långt hår, smink och extravaganta kläder. Bills naturliga hårfärg är blond (tro det eller ej!), men han gillar att färga det svart. Han gillar också att experimentera med sitt utseende och har även gått som catwalk-modell på Fashion Week i Milano! Han har en stark personlighet och ingen särskild idol, han säger att han "gör sitt eget race". Dock har han ett hjärta av guld: Bill drömmer om att hitta den rätta kärleken, bli kär och ge upp allt för sin flickvän. Awwwww! <3

Tom Kaulitz från Tokio Hotel: Hiphop-stil.

Tom Kaulitz: Tom med en sexig piercing i läppen föredrar en mer avslappnad hiphop-stil. Han bär alltid en keps och det gör honom ganska olik sin bror. Han har även töjt ut sina öron och har rastaflätor. Tom är också ganska annorlunda från sin bror när det gäller tjejer, för han vill hellre bara ha roligt med dem. Denna kille har haft måååånga flickvänner och gillar att spendera en natt med fans. Naughty!

Nu när ni vet allt om Bill och Tom kan vi njuta av en låt som gjorde Tokio Hotels megaframgång - och som visar hur söta de var när de var mindre! Mädchen aus dem All!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Eliza

Hey! What does this mean:



"This guy has had måååånga girlfriends "?? :D

2011-09-05 @ 10:40:07
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Hello there! n_n Well, många = many. So, "måååånga" obviously mean "maaaany". 8D Hope it helps!

2011-09-05 @ 10:42:50
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Eliza

Okay, thanx!!



Well I doubt that´s true, that he´s had many gfs :D haha :D

2011-09-05 @ 10:46:50
Postat av: Anonym

Yeah I personally think Bill is the casanova, not tom

2011-09-05 @ 14:25:56
Postat av: Nt

Sexy vs cute, classy hip hop vs fashion core, girlfreinds vs dreamy romantic prince :P

2011-09-05 @ 14:30:02
Postat av: sanna kaulitz

Han har inte rastaflätor!!!

det heter cornrows nåt sånt han hade dreads förr en tjockare version av rastaflätor!

2011-09-05 @ 23:32:41
URL: http://sannakaulitz.webblogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Haha, det vet jag väl! XD Släng gärna in en kommentar om det under artikeln på källalänken! ;) Jag översatte som sagt bara vad de skrev. XD *fniss'

2011-09-06 @ 12:45:11
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0