[Billboard.com] - Tokio Hotel's låtar spelade på NYFW


Tokio Hotel's låtar spelade på New York Fashion Week
När dag 4 av New York Fashion Week avslutades i söndags (11 september), visade de distinkta neon-handskarna och sportiga klackskorna, som har synts flitigt i tälten, inga tecken på att stanna. Nästan varje kollektion under dagen införlivade den skarpa neon-färgen till deras atletiska inspirerade detaljer. Från Gwen Stefan's androgyna vår-kreationer till Victoria Beckham's undrande ifall hon skulle ändras från Posh Spice till Sporty. Våren år 2012 handlar om en avslappnad men ändå chic sportighet.

[...] Y-3 Spring 2012
Vibb: Med inspireration av brittisk stil och OS-sport, valde desigern Yohji Yamamoto en sportig London-aktig vårstil. Den grafiska mod-eran med tryck och skurna svarta tröjor samt klänningar som struttande nerför catwalken, skapade en ny ålder för punkstilen. "London-stilen för mig är en funky elegans, förklarade Mr. Yamamoto. "Det är inte bara centrum, inte bara punk. Det är också polerat. Det var det vi försökte fånga." Den främre raden skimrade med glittrande gäster såsom Dwight Howard, Samuel L. Jackson, Michael Pitt och Peaches Geldof.

Heta detaljer: En skinnväst med en tyll skapade en spännande "hård vs mjuk"-dynamik och betonade märkets funky eleganta attityd.

Låtval: En mixad låtlista av Tokio Hotel och Miyavi skakade upp modevisningen och framhävde även kollektionens moderna grunge. [...]


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

PS: Se videon från modevisningen där två av Tokio Hotel's låtar spelas - HÄR!


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0