[Impre.com]: Bill och Tom är inte längre några barn


Tokio Hotel: Bill och Tom Kaulitz är inte längre några barn
Bandet Tokio Hotel är fortfarande i fokus efter att tusentals "Aliens" på olika Internet-sidor har firat Bill och Tom Kaulitz' 22a födelsedag.

Bandet, som började för flera år sedan när de endast var fyra tonåringar, börjar nu bli vuxna. Bröderna Kaulitz fyllde nyligen år, Georg har redan fyllt 24 år och om några dagar, den 8 september, fyller Gustav 23 år. Men under de senaste åren har sångaren Bill Kaulitz i Tokio Hotel förändrats. Man är van att se honom med en annorlunda stil samt frisyr. Men nu har den unge Bill slutat låta sitt hår växa ut för att få en mer vuxen stil. Dessutom har han skaffat skägg och klippt håret kort. Bortsett från användningen av linnen, stora kedjor och örhängen, så är saker och ting i stort sett detsamma, och han gör fortfarande fansen galna.

Tokio Hotel jobbar för närvarande på sitt kommande album, dock kommer det inte att komma ut förrän nästa år, vilket också har bekräftats vid ett flertal tillfällen av deras producenter. Men vi väntar på Bill och Tom Kaulitz' medverkan i filmen "Die Räuber", som nu tydligen snart ska börja spelas in.

Så de fyra mest kända unga tyskarna är inte längre några tonåringar, utan håller på att bli vuxna. Deras nästa album kommer innehålla mer kraftfulla rytmer och ljud utan att deras unika touch försvinner, som gjorde dem kända för flera år sedan.

Nu lämnar vi er med en video för att njuta och se förändringen av de unga medlemmarna i Tokio Hotel.
>> Tokio Hotel live i Lissabon 2008 - Rock in Rio!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Tinie

Nej tack och lov att de också växer och blir äldre... fasa om de fortsatt tro att de är 15 år. Sorgligt! Mwhah, ny skiva... ser fram emot det så mkt.

2011-09-09 @ 10:44:13

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0