[Impre.com]: Gustav Schäfer fyller 23 år idag


Tokio Hotel: Gustav Schäfer fyller 23 år idag
För ett par dagar sedan firade miljontals Tokio Hotel-fans Bill och Tom Kaulitz' födelsedag, men nu är det den mindre populära Gustav Schäfer's tur, som fyller 23 år.

Sanningen är den att bandet Tokio Hotel är känt som fyra unga killar, men en av dem pratar mindre än de andra och trots det har han tusentals fans över hela världen som firar hans 23e födelsedag.

Gustav Schäfer, den blyga killen som inte ler så ofta och som även är en grym trummis, har blivit en grundläggande och viktig del under konserterna. Många hävdar att utan hans talang och musik, skulle Tokio Hotel inte existera. Han föddes den 8 september 1988 i Magdeburg, Tyskland. Hans fullständiga namn är Gustav Klaus Wolfgang Schäfer och hans kännetecken är att han alltid använder mössor, gillar att cykla och lyssna på musik - hans favorit band är Metallica. Han vill även spela trummor resten av sitt liv.

En av sakerna som gör han intressant är att han inte gillar när andra rör hans trummor och han kan visa både avundsjuka och ilska. Han har också en mörk sida av sig själv som ingen annan känner till. Han var den som först gick fram till Bill och Tom Kaulitz och sedan presenterade dem för basisten Georg Listing, som även är den äldsta i gruppen på 24 år.

Med det sagt så vill vi gratulera dig, Gustav Schäfer, på födelsedagen - den bästa trummisen i världen.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: T

Gilla ! :)

2011-09-09 @ 07:14:26
URL: http://www.lifewithvoldemort.blogspot.com/
Postat av: Steffi

Gillade sista meningen!

2011-09-09 @ 09:01:15
URL: http://musiksystemet.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0