[MTV.de]: Frisyrer år 2011


Frisyrer år 2011
Ingenting är så tråkigt som samma gamla frisyr. Alltså måste stylister med sax och färg börja jobba! Åh, det är bra att ha en egen stylist. De kan färga, klippa, tunna ut, förlänga och locka hår som galningar.

Bara under den senaste månaden har vi sett en riktig före-efter-show på stjärnorna. Ny färg, kortklippt hår, något....radikalt. Är det på grund av vädret? Västvindar? Vi vet inte, men en sak är säker - 2011 är året för makeovers.

Det gäller alla från Bill Kauliz i Tokio Hotel till Katy Perry och Britney Spears.
~~
Vågade frisyrer är Bill Kaulitz' kännetecken...

...numera även Jared Leto-stilen...

...Och här var han mörk och mystisk.

Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Madde

Haha, jag skickade iväg ett sms med följande fråga "Är det bekräftat att tom kaulitz dejtar ria sommerfeld?" till 118800 och de svarade så här: "Hej, ja det är bekräftat att Tom Kaulitz och Ria Sommerfeld dejtar." Sen frågade jag dom vem som bekräftat och vart, de skrev "Det är bekräftat från Tom själv under en tysk intervju. De är även öppna med det när dom visar sig ute.", sen frågade jag vilken intervju, de skrev "Intervjun var en snabb "intervju" när dom passerade från bil till backstage inför en spelning i somras. Frågan var då om dom var ett par och han nickade. Exakt tid och datum finns tyvärr inte att få."



Haha, vad tycker du om detta Elina? xD Jag är själv väldigt skeptisk mot detta. Frågade bara som en rolig grej men det låter lite weird det de skrev!

2011-09-22 @ 20:00:53
URL: http://arkenfjall.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

LOOOOOL! Den som svarade på detta är ju uppenbart inget TH-fan direkt, haha. Nej, det är inte sant. Om det vore sant skulle du ju inte ens ha behövt SMSa dit, för då skulle du ju redan veta! XD Ändå lite småkul att läsa faktiskt, haha.

2011-09-22 @ 20:11:00
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Madde

hahaha jaa egentligen är det ju jävligt patetisk och smsa till 118800 om en sån sak, men ville ändå testa för att se vad de skriver och de skrev i alla fall nått som gjorde min kväll, hahahaha! xD



Tror inte heller ett skit av det de säger xD

2011-09-22 @ 20:18:57
URL: http://arkenfjall.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0