[PromiFlash.de]: Bill Kaulitz visar nya blonda manen!


Tokio Hotel: Bill Kaulitz visar nya blonda manen!
Tja, vem är det som kommer ut från en restaurang? Vi kände nästan inte igen Bill Kaulitz (20) med hans nya hår. Man måste titta två gånger för att se att den unge mannen i det blonda håret faktiskt är sångaren i Tokio Hotel.

I måndags kväll sågs de två bröderna Bill och Tom (22), som bara för några dagar sedan firade sin 22a födelsedag, lämna restaurangen Katsuya i Los Angeles, där de två tydligen ska ha njutit av middagen.

Medan Tom anlände i helsvarta kläder med casual byxor och tröja, hade hans tvillingbror på sig en outfit som förmodligen får en att börja fundera. 22-åringen dök upp i ljus-blåa jeans, grå sidenskjorta och skinnjacka. Han var också oerhört lik 30 Seconds to Mars-sångaren Jared Leto (39) med sin nya frisyr.

Bara nyligen överraskade Bill oss med ett nytt maskulint utseende, inklusive tre-dagars-skägg. Många PromiFlash-läsare gillade inte förändringen och tyckte att skägget behövdes rakas bort så fort som möjligt. Skägget är dock fortfarande kvar, men den svarta handväskan som Bill bar på gjorde att det maskulina utseendet försvann lite. Så nu undrar vi...

Vad tycker ni om Bills blonda hår?
¤ Jag tycker det är super. Han passar bra i blont hår!
¤ Jag gillar det inte! Det svarta håret passade honom bättre.
>> Rösta här!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0