[PromoFlash.de]: Bill Kaulitz' galna hår-historia


Se Bill Kaulitz' galna frisyr-historia här
Nyheten om den nya färgen på Bill Kaulitz' (22) hår släpptes som en bomb, åsikterna var blandade. Vi har tagit denna förändring som en möjlighet att gå igenom alla frisyrer Tokio Hotel-frontmannen har haft under de senaste 8 åren för de nyfikna och har upptäckt: Bill är inte bara barnet längre, utan har vuxit upp. Men under den här resan har han använt många hårspray burkar...

Redan år 2003, då 13 år och deltog i talangjakten "Star Search", kunde han övertyga fram till kvartsfinalen med sin ovanliga stil. Två år senare kom det stora genombrottet med Tokio Hotel och deras hit "Durch den Monsun". Med en taggig frisyr och en lugg framför vänster öga, sjöng han sig rakt in i hjärtat på miljontals kvinnliga fans. Det ovanliga håret var redan då Bills varumärke. Under de följande åren skaffade han sig den svarta manen, som han senare lade i några blonda slingor i för att sedan år 2008 skaffa den där riktiga Strubbelpeter-frisyren. Då var det väldigt svårt att få plats med hela honom på ett fotografi. År 2009 rakade han bort sidorna och hade en tuppkam under en längre tid med en lugg längst fram. Ett år senare hade den dåvarande 20-åringen en enkel trimmad frisyr. Tydligen var Bills stil så enkel, vuxen och samtidigt tråkig, att han bestämde sig för en radikal förändring - han färgade håret från svart till blont.

Kort eller långt, tuppkam eller Strubbelpeter, svart eller blont - sångaren älskar att förändringar och visar alltid sig föränderlig. Om det någonsin kan komma en dag när vi får se honom i en 08/15-frisyr? Förhoppningsvis inte!


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: LIIV - vanlig men unik

Inte ens sett hälften av de där frisyrerna ^^ kanske för jag inte lyssnar på dem :)

2011-09-17 @ 16:20:39
URL: http://liivahliin.blogg.se/
Postat av: SANNA

Hej tjejen! :)

Vad händer hos dig?



Kram

2011-09-17 @ 16:23:31
URL: http://sannaakarin.blogg.se/
Postat av: Nt

08/15?

Iallafall, Bill gillar förändringar det är inte precis nåt nytt och Journalisterna verkar verkligen göra en stor grej av detta :) Inget dåligt för det är kul att läsa om det ;)

2011-09-17 @ 20:52:03
Postat av: Moi

Precis Nt, Bill tröttnar ju på sitt utseende, det har han sagt

2011-09-18 @ 10:50:57

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0