Topp #11/2011 - (Norge)


Splittring i Tokio Hotel?
Intriger, stress och flytt till Usa. Nu ryktas det om att Tokio Hotel går åt varsitt håll.

Från Tyskland till Los Angeles. I oktober förra året flyttade Tokio Hotel-bröderna Tom och Bill Kaulitz från hemlandet Tyskland till Los Angeles. Enligt deras manager, David Jost, skulle de jobba med nytt låtmaterial och träffa nya producenter. - "Tvillingarna flyttar till en villa i West Hollywood, men de vill behålla sitt hem i Tyskland", sade Jost till tidningen BILD under flyttningen. Dessutom har bandet uttalat sig om att de har velat få lugn och ro och komma bort från galna fans. Flera spekulerar hurvida bandet kommer splittras, men Jost dementerar ryktet. - "Deras bandkollegor Georg och Gustav stannar i Tyskland på grund av deras flickvänner. Och bara därför." Likväl är det många som förundrar sig över deras plötsliga flytt. För att skriva nya låtar och komma undan fans är Los Angeles fel stad att flytta till, hävdar flera. - "Här är paparazzis mer aggressiva och deras kändisstatus kommer bara bli större", hävdar tidningen BILD.

Dyker upp ensamma på events
Men det är inte bara bröderna Kaulitz flytt som har skapat rykten om en möjlig slittring inom bandet. På sistone har bröderna dykt upp ensamma på events, utan Georg och Gustav. Sedan början av Tokio Hotel har bröderna helt klart haft en starkare passion än deras bandkollegor och deras popularitet har bara vuxit och vuxit. På olika Tokio Hotel fansidor fokuserar man på bröderna, och inte Gustav och Georg. Detta har fått flera fans att reagera. - "Bill och Tom flyttar till Usa på grund av galnafans, medan Gustav och Georg stannar kvar i Tyskland? Jag klandrar dem inte, men jag tror inte att det kommer att fungera", skriver ett dedikerat Tokio Hotel-fan på ett av bandets forum. Dessutom bor bröderna tillsammans och eftersom de visar sig mycket utan sina kollegor, börjar det ryktas om att de ska vara med i en film. Den tyske producentern Christoph Gambl publicerade tidigare i år ett detaljerat manus från filmen "Die Räuber" som bröderna Kaulitz tydligen kommer att spela huvudrollerna i. Bill ska isåfall spela rollen som Franz von Moor, medan Tom är tänkt rollen som Karl von Moor. Producentern har sagt följande om varför han önskade Bill och Tom: - "Jag sökte efter nya unga skådespelare i 20 års åldern och läste om tvillingarna i en intervju med Bill och Tom. Det var då jag kände att rollerna var menade för dem."

Öppen för soloprojekt
När Topp träffade killarna i Oslo rådde det ingen tvivel om vem som stod för mestadelen av pratstunden. När Topp ställde frågor till Gustav och Georg, hände det ofta att Tom eller Bill svarade omedelbart. Detta har också hänt i andra intervjusammanhang, något som kan tyda på att bröderna Kaulitz kanske önskar att köra sitt eget race. Dessutom ryktas det om att bröderna också har ett soloprojekt i åtanke. I flera intervjuer har Tom lagt vikt på sitt stora intresse för hiphop-musik och hur mycket han önskar att jobba med det i framtiden. Bill däremot gillar rock och flera tror att Bill kommer att göra soloprojekt i framtiden. Max Dax, chefen för musiktidningen Spex, har också trott på att Bill kommer att gå längst, men då utan de andra killarna. - "Allt tyder på att Bill kan göra det ännu större om han går solo. Han är en unik artist med ett unikt uttryck och en unik stil. Om han spelar sina kort rätt, kan han bli den nye David Bowie.

Bill dementerar ryktena
Bill själv dementerar ryktena om intriger inom bandet och hurvida Gustav och Georg ofta blir nedprioriterade. - "Det är tvärtom, Gustav och Georg har det bra och trivs med att inte vara i rampljuset lika mycket som Tom och jag. De ser upp till oss och vårat sätt att hantera och handskas med media på", har Bill sagt. När han fick frågan om en möjlig solokarriär, var det något han snabbt dementerade. - "Jag skulle aldrig sluta med Tokio Hotel. Självklart vill vi ta en paus någon gång, men jag skulle aldrig kunna tänka mig att starta ett eget projekt i rampljuset. Jag vill aldrig sluta med Tokio Hotel!"
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: <3

gammla nyheter XD jag tror absolut inte dom kommer splitras dom är för nära varandra för det :)

tack elina för att alltid lägga upp allt du kan hitta ^^ du är fantastisk <3

2011-09-18 @ 04:09:29
Postat av: Moi

Finns den här tidningen i sverige?

2011-09-18 @ 12:06:52
Postat av: Nt

Suck... Kom med nåt nytt...

2011-09-18 @ 12:52:15
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Moi

Tror inte det.

2011-09-18 @ 13:48:46
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Amanda.H

samma gamla vanliga bullshit -.-

2011-09-19 @ 19:22:21

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0