BTK App - Alien Wall #101


Bild #1 - Tom: "Gitarrer. Ska iväg och kika på gitarrer! Jag letar efter några äldre modeller!" Fan (@Karin): "Tom, hur många gitarrer har du egenligen? :)" Tom: "@Karin: Jag har aldrig räknat! Det är svårt att veta för jag har gitarrer i både Europa och Usa... Runt 40st kanske!" Fan (@Giorgia BK): "Jag vet att du aldrig kommer att läsa det här, Bill, men jag gör ett försök iallafall... Jag vill tacka för er hjälp. Ni har hjälpt mig genom en väldigt tuff period. Ni får mig att le varje dag med er musik. Jag känner att ni finns vid min sida och ger mig mod och stöttar mig. Tack så jättemycket! Grazie mille!" Bill: "@Giorgia BK: Vad sött vad dig. Jag älskar att få höra såna saker. Tack så mycket :-)" Fan (@Ewigkeit): "Kan du inte spela med din Flying V-gitarr på nästa turné? :) Jag minns hur roligt det var under Zimmer 483 turnén.. ;)" Tom: "@Ewigkeit: Självklart behåller jag mina Flying V-gitarrer! ;-) Jag ska definitivt spela på en under nästa turné..."
Bild #2 - Bill: "Påsk... Vilka har målat påskägg? ...kan knappt tro att det är påsk! Vad ska ni göra under påskhelgen?" Fan (@Kerly Trümper): "Bill, idag när jag gick på gatan mötte jag en liten tjej som sjöng på Monsoon... Det lät jättebra!" Bill: "@Kerly Trümper: Wow... Vad kul. Du skulle ha spelat in det åt mig. :-)" Fan (@Co.): "Inga planer än! Ska förmodligen träffa vänner. :) Hur har eran dag varit förresten? Mår ni bra idag?" Tom: "@Co.: Bara bra än så länge, tackar som frågar!!! Vi hänger med några vänner..."

Kommentarer
Postat av: Angelika&Camilla

Hej, kolla gärna in våran novell om Tokio Hotel!



kaulitznoveller.blogg.se

2012-04-07 @ 21:13:45
URL: http://kaulitznoveller.blogg.se/
Postat av: Anonym

hejsan! Jag hoppas att allt är bra med dig. Jag har ganska nyss börjat blogga och skulle vilja veta lite hur min blogg kan bli bättre,och vad som är bra med den. jag hoppas även att vi kan följa varandra på bloglovin, säg till om du skulle vilja det



Kram / http://vendelagranberg.spotlife.se

2012-04-07 @ 22:51:51
Postat av: Lilly

Hihi, titta vad jag just hittade!

Två nya bilder på Gustav!!



Gustav in Magdeburg, Germany 07.04.2012

http://www.imagebam.com/image/207f6b183764505

http://www.imagebam.com/image/88f16f183760543

2012-04-07 @ 23:01:54
URL: http://lillysplace.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Såg det för ett tag sen. Tack ändå! ♥ Kul att se att han lever iallafall! *fniss' :D

2012-04-08 @ 11:48:53
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0