[PromiFlash.de]: Bill och Tom har återuppstått

Fångade! Bill och Tom Kaulitz har återuppstått
Bill med en ny cool stil.
 
Efter att bröderna Bill och Tom Kaulitz (båda 22) bosatt sig i Usa i september 2010 och därmed lämnat sitt hemland Tyskland för tillfället, har musikerna i bandet Tokio Hotel inte setts till så ofta. Endast enstaka paparazzibilder ger en information om vad de två stjärnorna gör i deras hemstad. Och så fångades de båda artisterna på bild på MotoGP US Grand Prix på Laguna Seca - Motorcykel VM i Kalifornien.
 
Och det är inte särskilt överraskande att Bill kom till sporteventet i en ny cool stil. Sist man såg honom - i april i år, för att vara exakt - som gäststjärna i tävlingsprogrammet Germany's Next Top Model, där han fick vackra unga flickor att vända huvuden och lärde dem stagediving, hade han snaggat blont hår och skäggstubb. Sedan dess har hjärtkrossaren låtit sitt hår växa ut lite och blekt det ännu mer. Hans bror däremot, är trogen sin gamla stil: flätade dreadlocks uppsatt i ett pannband.
 
Bilderna på bröderna Kaulitz visar att de inte gillade den uppmärksamheten de fick. Tydligen föredrar de två att vila lite, vilket de kan göra betydligt mer i möjligheternas land än i den gamla goda hemstaden Magdeburg.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0