BTK App - Alien Wall #58


Bild #1 - Tom: "San Francisco. Någon här som bor i San Francisco? Älskar den här staden!" Fan (@Tam): "Har ni planerat att komma till Nya Zeeland med erat nästa album? Vi kiwi-fans känner oss så bortglömda :( Ni skulle helt ärligt älska att komma hit!" Tom: "@Tam: Ja, vi skulle verkligen vilja komma dit med nästa album!" Fan (@Nick Lee): "Tog du bilden? Är du kvar där?" Tom: "@Nick Lee: Ja, det var jag som tog bilden! Men jag är inte där just nu..." Fan (@AnnaLisa): "Jag lovar, en dag ska jag åka till Usa! Jag skulle vilja göra en sån där roadtrip, från östkusen till västkusten... Skulle du kunna tänka dig att göra något sånt?" Tom: "@AnnaLisa: Det skulle jag verkligen vilja göra... Hoppas jag kan få tid över till det bara!"
Bild #2 - Bill: "Tom och jag...väntar på hissen på LACMA." Fan (@Monica): "Lieber Bill, jag hoppas och önskar att du läser detta. På fritiden sitter jag och gör vackra målningar på dig och Tom. Kolla in min avatar bara! Det är jag som har gjort den ;-) Jag hoppas jag kan bli känd genom mina målningar på er! En dag ska jag ge dig en av mina målningar, jag lovar. Kan du önska mig lycka till med målningarna på er, snälla? På något sätt, Süsser Bill, ger du mig alltid tur. Du har också förändrat hela mitt liv på ett positivt sätt. Innan jag hörde talas om er var mitt liv hemskt. Men nu är jag äntligen lycklig, och det är tack vare er. [...]" Bill: "@Monica: Tack så mycket för dina fina ord. Det betyder verkligen mycket för mig! Din målning ser fantastisk ut!!! Du har verkligen talang. Jag önskar dig allt gott, och lycka till!!!" Fan (@Maria): "Hej vackra du! Det är min första kväll här! Jag älskar dig! Det är carnival här i Brasilien nu...för varmt och alldeles för mycket samba för min del! Kom tillbaka snart! Ursäkta för min dåliga engelska... Tusen kyssar!" Bill: "@Maria: Välkommen!!! Jag skulle vilja besöka en brasiliansk carnival någon gång!!!"
Bild #3 - Fan (@Léa): "Bill, vilken piercing gjorde ondast? Septum piercingen eller i bröstvårtan? Eller någon annan? :)" Bill: "@Léa: Septum piercingen utan tvekan!!! :-)" Fan (@Karla): "Är det vinter i Los Angeles nu?" Bill: "@Karla: Det har varit väldigt kallt på sistone!!!" Fan (@Isaura): "Tom, har du hört talas om Alcatraz? Det är en jättebra kriminalserie." Tom: "@Isaura: Nej, det har jag inte! Men jag ska kolla in den..." Fan (@Cheryl): "Regnade det i Los Angeles i dag? Det är jättekallt i Las Vegas nu. :/" Bill: "@Cheryl: Ja, det är väldigt kallt i Los Angeles också. Typ storm :-)"

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0