BTK App - Alien Wall #63


Bild #1 - Tom: "Storm på solen. Hörde om att det var en storm nära solen..." Fan (@Thaís): "Tror du och Bill att det finns varelser på andra planeter? Alltså, riktiga utomjordningar?" Tom: "@Thaís: Bra fråga! Ja!!!! Jag tror det till 100%!!!" Fan (@Jen): "Va?! Sjukt! Och häftigt på samma gång! [...]" Tom: "@Jen: Ja, jag vet... Det är fascinerande!!!"
Bild #2 - Fan (@HerbstMädchen): "Jag skulle vilja veta ifall det tog lång tid för er att hantera kritik? Jag är konstnär och designer och jobbar alltid hårt med mina saker men det finns alltid folk som säger att jag inte kan. Jag vet att konst handlar om smak, men ibland har jag svårt att hantera det.." Tom: "@HerbstMädchen: Det viktigaste är att du gillar vad du gör! Om du lägger all din energi och styrka på dina projekt blir det framgångsrikt en dag! Det är nyckeln... Bry dig inte om vad andra säger!!!" Fan (@Cinna): "Kan vi förvänta oss att ni släpper det nya albumet före jordens undergång? Om vi ska dö vill jag veta säkert att jag kan ha en bra låt vid min begravning." Tom: "@Cinna: Vi får hoppas att jorden inte går under än på ett tag så vi kan släppa vårat album!!!"
Bild #3 - Bill: "Bakom kulisserna, del 5." Fan (@Jen): "Vad väntade ni på? Ni ser uttråkade/trötta ut." Bill: "@Jen: Ja, vi var väldigt trötta. Vi hade en lång dag. Detta var vår 5-minuters-paus mellan intervjuerna..." Fan (@Macky Kaulitz): "Jag tror den här bilden togs av... Georg? [...]" Bill: "@Macky Kaulitz: Nej... Han var på toa. Där han alltid är när vi har en kort paus... Haha..." Fan (@Adaly): "Bill, sjunger du fortfarande Hakuna Matata med Gustav? Eller har du glömt bort texten? Hahaha" Bill: "@Adaly: Ja!!! Jag kommer aldrig glömma texten :-)"
Bild #4 - Bill: "Tom under middagen!!!" Fan (@LadyRockstar): "Bill, vilken är din favoritdrink?"
Bild #5 - Bill: "@LadyRockstar: Jag gillar verkligen whiskey cola!" (PS: klicka på kommentarer nedan 8D)

Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Större bilder: http://www.iimmgg.com/image/dd344939c2e1ecb96d09af807d3bed0c (Gus & tvillingarna) och http://www.iimmgg.com/image/b0e606534011a6de40139c0c4b8c87d8 (Tom).

2012-02-21 @ 17:47:56
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hur gammal är du? :)

2012-02-21 @ 22:40:28
URL: http://mimmiiiss.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0