BTK App - Alien Wall #65


Bild #1 - Bill: "Golf. Tom och jag vill börja spela golf! Vi har hört att det är ganska svårt! Några tips..? ...någon av er som spelar?" Fan (@Lola): "Vill du, Bill och Tom börja spela golf?!?! Wow.... Låter intressant. Har aldrig spelat själv, men jag har hört att det ska vara svårt. Lycka till iallafall och ha så roligt!!! :-)" Fan (@Sira Butterfly): "Min pappa brukade spela golf och jag spelar minigolf, men om du frågar mig så är det enda roliga med golf, golfbilarna. Jag älskar själva idén av att ha sönder en hel golfbana på en gång XD" Fan (@Morena): "Seriöst? Igår tänkte jag på hur det skulle vara ifall ni fyra och jag spelade golf tillsammans.. Och nu säger du det här!! Roligt ;-)" Fan (@Madeleine): "Gillar ni att åka skridskor? Det är roligt! ;)" Fan (@Knoedel): "Jag tror att "Bill och Tom på golfbanan" skulle bli ett bra THTV avsnitt. [...]" Fan (@Lin): "Jag tycker ni borde ta ballet-lektioner."
Bild #2 - Bill: "@Lola: Nej, vi har inte spelat än... Jag vill prova det!!!" Bill: "@Sira Butterfly: ...haha...samma sak här! Jag vill köra omkring med de där bilarna :-) Tror det är det roligaste!!! ...och jag är ganska bra på minigolf :-)" Bill: "@Morena: ...hahaha... Vad roligt. Vi har velat göra det ett tag nu..." Tom: "@Madeleine: Ja! Älskar att åka skridskor... Jag är bäst! ;)" Tom: "@Knoedel: Vi ska definitivt spela in det!" Bill: "@Lin: Ja.. Jag är säker på att Tom skulle vara en grym ballerina :-)"
Bild #3 - Bill: "#2YearsHumanoidCity. Tack för att ni har gjort #2YearsHumanoidCity TT på Twitter. Ni är fantastiska!!! ...vi kommer aldrig glömma denna turné!" Fan (@Karin): "Jag twittrade det också igår! Jag är riktigt stolt över att kunna säga att jag var på en av konserterna på turnén. Den i Helsingfors... :) Minns du den konserten? Ni fastnade på isen med färjan så vår skivsignering blev inställd och vi hade ingen catwalk. Haha. Det var tråkigt med skivsigneringen, men konserten var speciellt pga att den saknade en catwalk, så jag är bara glad! ;-)"
Bild #4 - Bill: "@Karin: Självklart minns jag den konserten. Det var verkligen ett äventyr att komma dit :-) ..och vi hade jättekul med er!!!"

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0