BTK App - Alien Wall #33


Bild #1 - Bill: "Genom glaset! ...kolla in den här bilden jag hittade som någon tog under vår resa i Japan!" Fan (@HerbstMädchen): "Bill, hur är det med din hand i dag?? Har den blivit bättre? Du vet att vi väntar förväntansfullt efter en bild på den nya tatueringen :-)" Tom: "@HerbstMädchen: Jag kommer definitivt att ta en bild på Bills hand! Det tar bara lite tid innan det läker!" Fan (@Vikki): "Du ser bra ut där, Bill. Saknar du Japan??" Bill: "@Vikki: Ja, jag saknar det mycket! Längtar efter att åka tillbaks..."
Bild #2 - Tom: "Promenad i solen..." Fan (@Shaira): "Bill, jag tycker det är dags att du börjar ta bilder på Tom också. Haha" Tom: "@Shaira: Ja! Det borde han...! ;)" Fan (@Shelsea): "Din lillebror ser ut att ha stora armar! Snart lär han blir starkare än dig. ;) Men det kan du väl inte låta hända, va?" Tom: "@Shelsea: Det kommer aldrig hända! :)"
Bild #3 - Fan (@Lara): "Bill, du gillar baseball-kepsar va? :-)" Bill: "@Lara: Ja, typ :-)"
Bild #4 - Tom: "Supercross. Ja! Var på mitt andra Supercross event! Det var grymt!!!" Bill: "Jag var med Tom den här gången och jag tyckte också det var roligt!!! Det var väldigt häftigt..." Fan (@AnnaLena): "Bill, vill du också skaffa ett motorcykelkörkort?" Bill: "@AnnaLena: Nej!!! Jag tycker det är för farligt :-)"

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0