[Bild.de]: Slutet för Tokio Hotel?


Bill gör nu musik med dessa killar - Är detta slutet för Tokio Hotel?

Vi har inte hört något från Tokio Hotel på två år. Inga intervjuer, ingen CD, ingen turné! Var är killarna? I Los Angeles. Hollywood, glitter, glamour?

De senaste bilderna har visat att Bill och co. har förändrats - helt. Ingen mer Monsun-stil. Nu ser man Bill Kaulitz (22) i tre-dagars-skägg, mössa och tatueringar. Men vad är det med bandet, är det slutet för Tokio Hotel? Det finns inga svar på journalisternas frågor - och fansen kan endast gissa. Bill Kaulitz verkar iallafall fortfarande göra musik: och det utan Tokio Hotel!

Sångaren har spelat in en låt tillsammans med Usa-bandet Far East Movement
Låten heter "If I Die Tomorrow" och släpps i maj på det amerikanska bandets album, bekräftade deras skivbolag Cherrytree Records på Twitter. Bandet från Los Angeles låter ingenting likt det rockiga sounded som Tokio Hotel hade år 2010, men Far East Movement hade en stor klubbhit med låten "Like A G6". Bandet är populärt bland etablerade stjärnor: Flickidolen Justin Bieber (18) sjunger med i deras nya låt "Live My Life".

Borde Tokio Hotel fansen oroa sig?
Hurvida detta innebär slutet eller en smart marknadsföring av bandet, är ännu oklart. En sak är dock säker: De fyra killarna från Magdeburg bor tillsammans i en herrgård i Los Angeles. Det luktar inte splittring på långa vägar! Tokio Hotel fansen kan fortsätta att vara optimistiska!
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0