De Bravo #11/2012 - (Tyskland)


Tokio Hotel - deras nya liv!
Nyheter från Bill och Tom: De förbereder sin comeback i Kalifornien!

En av dem bär en skinnjacka, keps och solglasögon. Den andre har cornrows och stora kläder. Är de två medlemmar av ett amerikanskt metalband som strosar på gatan i Los Angeles? Nej - det är Bill och Tom Kaulitz (båda 22) från Tokio Hotel!

Det har blivit tyst kring megabandet: Deras senaste studio album "Humanoid" släpptes i oktober år 2009. Men den långa väntan är snart över! Tvillingarna Kaulitz flyttade till Los Angeles för att arbeta på nya låtar till deras album och BRAVO har fått veta att 8 låtar redan inspelade. Gustav och Georg besöker Bill och Tom snart. De två bor fortfarande i Magdeburg, men de håller kontakten med tvillingarna med Skype.

Under tiden inspireras Bill av den kaliforniska rockscenen. Han drömmer redan om att rocka de stora scenerna med Tokio Hotel på några av de största festivalerna som finns i Usa. "Jag var på Coachella förra året, och hade jättekul!", säger han.

Men han kommer definitivt att visa ett musikaliskt livstecken i maj, för då släpps låten "If I Die Tomorrow" som han spelade in med det amerikanska electrobandet Far East Movement. "Bills röst är unik, vi ville verkligen ha med honom i låten", har de fyra Far East Movement-medlemmarna avslöjat. BRAVO kommer att hålla er uppdaterade med Tokio Hotel nyheter...

Bilder:
¤ Tom åker runt i Hollywood med sin Audi R8 GT (193,000€)
¤ Bill utan keps: Hans hår är blont och hans outfits rockar.
¤ Bill och Tom går omkring i Los Angeles, skyltar en grym stil.
¤ Man kan se Bills tatuerade hand medan han pratar med någon i mobilen.
¤ Bills samarbetspartners: Far East Movement's låt "Like A G6" var en hit i Los Angeles.
Engelsk översättning: Icey @ LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta.

Kommentarer
Postat av: bd

jag blir verkligen sjukt trött på såna här saker XD jag menar jag tror många glömmer att dem inte så så gammla. Dom är 22 och när dom blev kända var dem ju knappt 14-15 eller nåt. Man ser ju andra kändisar ändras helatiden så det är ju inte så konstigt. Och Bill har ju alltid varit mager X) jag ser ingen större skilland X) Men som sagt så är det här ju bara skvaler tidningar i allfall XD inget är ju sant i dem X)

var bara lite tvungen att sega det n///n



tack så jätte mycket för att du ännu håller bloggen så sjukt bra uppdaterad <3 du är bäst <3

2012-03-10 @ 15:57:26
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jag försöker, haha! Det finns inget så mycket mer att lägga ut just nu än screens från tvillingarnas app. :p Men varsågod, och tack! :D <3

2012-03-11 @ 11:30:04
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0