RTL Punkt 12 - 1/10 2012

Link.
~~
De har varit borta i två år. De har i stort sett försvunnit i tomma intet. Man har bara hört lite grann om Bill och Tom sedan deras landsflykt till Los Angeles. 
Bill: "Vi har faktiskt dragit oss tillbaka lite under de senaste två åren. Medvetet. Vi har inte gjort några intervjuer eller liknande på ett tag, ehm... Vi har inte gjort något alls. Vi har dragit oss tillbaka på något sätt privat men när det gäller musiken gör vi nya saker." 
 
Bill och Tom har förändrats ganska mycket. De brukade faktiskt se ut som tvillingar, men tonåringarna blev unga män. Idag har Bill sitt hår uppstylat och inför nästa intervju bär han stora glasögon och keps.
Bill: "Jag har aldrig på mig, typ, en specifik stil och jag skapar den inte heller. Alltså när det gäller mig sker det helt automatiskt och naturligt."
 
Länge nu har man undrat 'Vad hände med bröderna?'. Bandet drog sig tillbaka vid toppen av deras framgång år 2010. De fyra killarna från Magdeburg fick nog av kändishypen.
Bill: "Det är flera som är på det sättet och sedan tänker: 'Men, de är ju bara 23 år. Hur kan de bara dra sig tillbaka så där?' Ehm..."
Tom: "Men när vi startade var vi faktiskt bara 15 år."
Bill: "Men när vi startade var vi faktiskt bara 15 år och två är är faktiskt... Det går så fort."
 
Under deras paus har rykten om att Bill ska ha anorexi startat, samt grova anklagelser om drog -och alkoholmissbruk. Det rapporterades även, precis som förr, att Tokio Hotel splittras. "Allt det där är skitsnack", säger bröderna.
Tom: "Nej, det är inte bara två av oss kvar! Nej, nej. [...] Det är bara två av oss som sitter i juryn men vi har... Nej, nej. [...] Georg och Gustav finns fortfarande kvar. De stannade kvar i Tyskland men de finns med i bilden. De har åkt till Los Angeles, och vi är i Tyskland då och då. Och ja, vi arbetar med det nya albumet." 
 
Tydligen ska tvillingarna ha dragit sig tillbaka till denna villa i Los Angeles. Ganska lyxigt men det är inte vad det handlar om.
Tom: "Vi ville bara ta en paus och göra något annorlunda. Framför allt ville vi också få en hemma-känsla för en gångs skull. Att ha ett hus att komma hem till och säga: 'här bor vi nu!', det har vi inte haft förut. Vi har alltid varit ute och rest." 
 
De återvände till sitt hemland för DSDS. Det blir som en nystart för Bill och Tom.
Tom: "I grund och botten handlade det om att behovet att hjälpa unga människor musikaliskt var så pass starkt att jag sa att jag hade kunnat gjort det gratis. Bill fick sjukt mycket pengar och, ehm... *Bill skrattar* Det är sant!" 
Han var inte riktigt seriös men de är iallafall glada att få vara en del av DSDS-familjen. De var mer än glada att ta en paus från avbrottet för det. 
Engelsk översättning: THUKST. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Kommentarer
Postat av: ☛Vella☚

Nenenenene nenenene nenenene nenene <3

2012-10-02 @ 18:12:22
URL: http://vellaskrypin.blogg.se
Postat av: Julia

Nä, nu borde dom snart komma tillbaka! :) starkt jobbat av dig att uppdatera denna blogg :D kram!

Svar: Håller med!! :) Tack så mycket. ^^ Kram!
KaulitzAndTheGs

2012-10-02 @ 18:26:49
URL: http://loobook.blogg.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0