Volksstimme 12/9 2012 - (Tyskland)

image host
Vad gör egentligen Tokio Hotel dessa dagar?
Magdeburg - Skrikande tjejer, flygande underkläder och miljontals fans världen över. Det brukade vara Bill, Tom, Gustav och Georg's dagliga vardag. De fyra killarna från och i närheten av Magdeburg erövrade listorna och hjärtan av oräkneliga tjejer som "Tokio Hotel". Men det har varit ganska tyst kring de förra tonårsidolerna i ett par år. Inga nya låtar, inga intervjuer, knappt några allmänna framträdanden. Vad gör de fyra Tokio-killarna egentligen? 
 
Tokio Hotel blev Tyskland's mest framgångsrika band efter de fick sitt genombrott med debut singeln 'Durch den Monsun' år 2005. De fyra killarna blev även favorittonåringar i Frankrike, Österrike, England och till och med Amerika. De fyra tyskarna levde ett rockstjärne liv i nästan fem år. 
 
Ändå blev det plötsligt tyst kring de fyra killarna från Magdeburg efter deras senaste stora turné år 2010. Bandet drog sig tillbaka från allmänheten. Tvillingarna Bill och Tom (båda 22) flyttade till Los Angeles. De har bott med deras manager David Jost i två år i en villa med en hemmastudio i Hollywood Hills. Musikproducentern har alltid varit en av de som stått bandet närmast. Trummisen Gustav (23) och basisten Georg (25) har dragit sig tillbaka helt och hållet från kändisvärlden och bor väldigt jordnära med sina flickvänner i Magdeburg.
 
Ingen av bandmedlemmarna har medverkat på TV på väldigt länge. Det enda undantaget: sångaren Bill dök överraskande upp på Heidi Klum's castingprogram 'Germany's Next Top Model' i april. 
 
Så vad är det som händer med bandet? Kommer det att släppas några nya låtar? Eller har Tokio Hotel redan splittras? När Georg blev kontaktad av journalister på gatan nyligen övertygade basisten dem: "Självklart existerar Tokio Hotel fortfarande!" Vi får höra från dem snart igen. Han kunde dock inte avslöja än vad exakt det var. Gustav och Georg hade även haft daglig kontakt med tvillingarna. Alla mådde bra, så man kan vara förväntansfull. Det verkar som att monsunen inte är över än för Tokio Hotel... 
Engelsk översättning + scans: THUKST. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta. 

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0