[BILD.de]: Därför flydde Tokio Hotel till Usa

Därför flydde Tokio Hotel till Usa
"Vi hade ingenstans att ta vägen"
 
Genom monsunen till världen: På höjdpunken av deras karriär lämnade Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom (23) Tyskland - och flyttade till Los Angeles. Två år av tystnad. Nu är de tillbaka i sitt hemland - som jurymedlemmar i DSDS! Tom och Bill gav sin första intervju till BILD på inspelningen av talangshowen.
 
Har ni upptäckt några talanger idag?
Bill: "Ja, det fanns några bra människor där..."
Tom: "Men ingen som häpnade oss. Åtminstone inte idag." 
 
Hur kommer ni överens med Dieter Bohlen?
Bill: "Vi kände inte Dieter personligen ifrån början, men vi har sett fram emot att få arbeta med honom på jubileet av 'DSDS'. Vi klickade väldigt bra direkt och har mycket roligt ihop." 
 
Ni som känner till den mörka sidan av nöjesindustrin, skulle ni säga att det hjälper under castingen?
Bill: "Jag har sett några kandidater som jag har tänkt: 'Nej, det är bara inte för dig...'"
Tom: "De som bara kommer hit för att bli kända går mig på nerverna. Det är bara en bieffekt på att bli berömd om man är duktig på det. Om man inte är [bra på] det, borde man inte ens vara berömd." 
 
För två år sedan var ni tvungna att lämna Tyskland. Hur är erat liv i Los Angeles?
Bill: "Under de senaste två åren har vi medvetet försökt gömma oss, dragit oss undan. Vi ville ha en plats där vi kunde dra oss tillbaka privat. Vi trivs i Los Angeles, och bor med våra fyra hundar."
 
Vad var anledningen till att ni flydde?
Tom: "Vi reste så länge som fem år non-stop, och hade inget ställe att falla tillbaka på. Vi hade faktiskt en känsla av att vi inte hade någonstans att ta vägen - tillslut spelade det ingen roll vart vi sov."
En fruktansvärd känsla...
Tom: "Ja. Så småning om fick det vara nog. Det blev lite mycket och då tänkte vi: 'Vart kan vi gå efter det här?' Och framför allt skulle det vara en plats där vi kunde vara kreativa."
...och spela in ett nytt album?
Tom: "Vi kan verkligen slappna av helt i Los Angeles när vi gör musik - det har gett oss mycket på den konstnärliga fronten. Det finns en hel del låtar som ingen kommer att få höra, men det mesta kommer ut." 
Har ni redan bestämt ett datum för utsläppet av det nya albumet?
Tom: "Det är på gång. Vi vill inte stressa." 
 
Vart känner ni er hemma idag?
Bill: "Egentligen alltid där vår familj är. Naturligtvis har vi rötterna i Tyskland, som alltid kommer att vara ett hem. Men Tom och jag blir hemmastadda rätt snabbt." 
 
Bill, du har också förändrats en del visuellt. Din handtatuering är galen... 
Bill: "Jag började tidigt! Jag skaffade min första piercing när jag var 13 år, min första tatuering när jag var 15. Jag har alltid gillat tatueringar, men har inte haft så mycket tid på senare år att skaffa någon. Nu designar jag tillsammans med min tatuerare i Los Angeles."
 Du har också en hel del muskler...
Bill: *skrattar* "Man gör vad man kan..." 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0