Information om Bill och Tom's medverkan på DSDS #2

image host
Hittills har två datum för inspelningarna av DSDS (Deutschland sucht den Superstar) som Tom och Bill ska vara med på kommit ut. De två datumen är: måndagen den 24/9 och tisdagen den 25/9, nästa vecka alltså. Den 24/9 äger castingen rum i Köln och dagen efter i Berlin. Uppdaterar schemat för 2012 med dessa datum! Precis som tidigare nämnt så kommer dessa castings inte att TV sändas förrän januari 2013 så vi får vänta ett tag innan vi får se det. :)
image host
Edit: TH Wonderland skrev ut på Twitter för några minuter sedan att de precis pratat med redaktören för RTL Explosiv, och hon sade att inspelningen av DSDS där tvillingarna kommer att medverka äger rum på måndag (24/9) och dagen efter spelas själva castingen av DSDS in i Berlin. Hon sade också att hon inte vet exakt vart eller vilken tid inspelningarna kommer att ske då det görs av ett annat produktionsbolag, men de kommer att visa lite material i morgon, måndag, kl 18:00 på RTL Explosiv!

Kommentarer
Postat av: Tanja

Har en FB vän som kommit vidare till den riktiga audition. Visste inte ens att han sökte (Känner han inte personligen) men hoppas B & T är snälla nu! Han är sjukt bra!

Svar: Kul! :)
KaulitzAndTheGs

2012-09-23 @ 11:34:08
URL: http://www.sweetsfromtanya.blogg.se

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0