[RTL.de]: DSDS 2013 - Tom & Bill Kaulitz i juryn

image host
DSDS 2013: Tokio Hotel-tvillingarna Bill och Tom Kaulitz i juryn
Årets TV sensation: Bill och Tom Kaulitz från Tokio Hotel och Mateo från Culcha Candela blir de nya jurymedlemmarna på DSDS tillsammans med Dieter Bohlen.
 
[...] Men vad var det som gjorde att Bill och Tom accepterade jobberbjudandet som jurymedlemmar på DSDS? "Under de senaste åren har vi försökt hålla oss undan allmänheten för att gå tillbaka in i studion samt ta en paus. Men i år kom förfrågan om att arbeta på DSDS i rätt tid - vi kan göra vårat jobb som jurymedlemmar och fortsätta arbeta i studion", säger Bill. Tom: "Fram tills nu har vi tackat nej till alla liknande erbjudanden." Bill: "Men vi har också alltid sagt att om vi ska sitta med i en jury någonstans ska det att vara på det största programmet med det 'originala' formatet."
 
Tom: "Personen som gav oss den sista knuffen att tacka ja var Steven Tyler, som satt i juryn på den senaste säsongen av American Idol! Vi gillar att castingprogram förlitar sig på riktiga artister som jurymedlemmar för att göra det mer genuint och få en mer musikalisk standard till programmet."
 
[...] Idag kommer juryn att göra sin första arbetsdag på castingen i Berlin. RTL kommer att sända den 10 säsongen av Tysklands mest framgångsrika castingprogram i början av nästa år. [...]
Engelsk översättning: LoveTH-Music. Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0