[BILD.de]: Vad har Bohlen emot Bill's söta fransyska?

Tokio Hotel-tvillingarna älskar henne
Vad har Bohlen emot Bill's söta fransyska? 
 
När Lauren K. (17) sjunger, strålar Tokio Hotel-Bill's ögon. Fransyskan med rådjursögon är DSDS-juryns absoluta favorit. Endast Dieter Bohlen tycker annat. 
 
Fantastisk strand, ett vackert hotell och strålande sol. Men på lördagen var sångerskorna och sångarna tvungna att tänka på att sjunga, och inte på att sola. Under "recall" på Curaçao (Karibien) kämpade de 36 kandidaterna för en plats i de stora liveprogrammen. 
 
Om det bara vore möjligt med endast Bill och Tom Kaulitz (båda 23) och Mateo (34)'s röster, skulle kandidaten Laura vara vidare till nästa omgång. Bill fick en crush på den mörkhåriga fransyskan redan under castingen. När hon och hennes duett-partner Bojan (19) kom till audition, kunde inte Bill dölja sin glädje och log glatt. Efter deras framträdande ("Moves like Jagger" med Maroon 5 ft Christina Aguilera) berömde Bill: "Laura, jag tycker du är jätteduktig." 
 
Även hans bror Tom och Mateo var berörda. Endast överdomaren Bohlen tyckte annat: "Det har ingenting med sång att göra", sade han, och fick en irriterad blick från Bill. Vad har Dieter emot Bill's favoritkandidat? Även under castingen var han skeptisk. 
 
Bohlen avbröt dem mitt under deras framträdande då de misslyckades med låten. Popstjärnan röt till: "Det som irriterar mig är att det verkar som att du inte bryr dig." Men Bill Kaulitz stod upp för fransyskan. Laura fick sjunga igen, kom tillbaka i toppform och gick vidare. "Blev du kär, eller?", frågade Bohlen sångaren. "Skit snack", svarade han. 
 
Varför hackar popstjärnan på Bill's favorit av alla människor? 
Vi kan bara spekulera: Dieter vill förmodligen göra det klart vem som bestämmer på DSDS! 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0