[PromiFlash.de]: Ricardo & Bill och Tom Kaulitz slutar röka

Ricardo & Bill och Tom Kaulitz slutar röka
Ricardo B. (20) i den nuvarande säsongen av DSDS har verkligen bevisat att han vill vara på topp. Han ger allt, visar en hel del disciplin och är redo att arbeta riktigt hårt. 
 
Under den första livesändningen avslöjade Bill och Tom Kaulitz (båda 23) överraskande ett hinder som de har gemensamt med den sympatiske sångaren. Lägga av med rökningen. 
 
Men exakt hur gjorde han det? "Jag har inte rökt på 6-7 veckor eftersom jag märkte att det verkligen påverkade rösten", säger Ricardo i en intervju med PromiFlash. "Det fanns tillfällen då jag rökte 25-30 cigaretter om dagen. Jag var verkligen en kedjerökare, men det är slut på det nu! Däremot har jag gått upp i vikt. 4-5 kilo har jag gått upp." Han fortsätter: "Men de kilona kommer att försvinna! Från och med nästa vecka påbörjar jag en diet", skrattar Ricardo. Och inser han nu att hans röst är bättre? "Ja, minst 40% bättre! Det påverkar verkligen stämbanden. Jag tror att jag fortfarande har nikotin i mig, men det är mycket bättre." 
 
[...] Tokio Hotel-tvillingarna har något gemensamt med den unge DSDS-kandidaten gällande nikotinberoende: "Tvillingarna har rökt väldigt mycket under pauserna. Vid minsta lilla paus. De rökte alltid. Jag gjorde också det, men de två gjorde det betydligt mer. Typiskt rockstjärnor. Och nu har de slutat! Riktigt bra!" 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifal ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0