[Klatsch-Tratsch.de]: Tokio Hotel gör nytt album i Los Angeles

Tokio Hotel spelar in ett nytt album i Los Angeles
Tokio Hotel kommer, som rapporterat, väldigt snart att ge fansen ett nytt album. Killarna arbetar för närvarande flitigt med ett nytt album i Los Angeles. 
 
Efter fyra år av musikalisk abstinens är Bill och co. äntligen tillbaka i studion. Frontmannen i bandet och nu senast jurymedlem i DSDS bekräftar nu för BILD att ett nytt album är på gång. Kaulitz: "Vi är här för att spela in ett nytt album." 
 
Rockarnas fans måste dock vänta ytterligare lite grann för mer information om det senaste projektet då sångaren fortfarande vill hemlighålla detaljer kring det kommande albumet. Enligt information från denna sida, så släpps albumet någon gång i slutet av september. 
 
Fansen kommer med all säkerhet att skutta av glädje med tanke på att de har väntat väldigt länge. Det senaste albumet Tokio Hotel släppte var "Humanoid" år 2009. Men fansen vägrar att ge upp om sina idoler. Man kunde åtminstone beundra tvillingarna Bill och Tom Kaulitz på TV nyligen. De satt i juryn tillsammans under årets DSDS. Nu är vi riktigt nyfikna på hur de har utvecklat sitt nya ljud. 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0