[BILD.de]: Tokio Hotel firar Georg's födelsedag

Tokio Hotel firar Georg's födelsedag
Basisten har blivit 27 år gammal. Ännu en anledning att fira: i år släpps bandets nya album!
 
Grattis på födelsedagen, Georg!
Det framgångsrika bandet Tokio Hotel firar Georg Listing's födelsedag. Basisten fyller 27 år i dag, den 31 mars. Med en bild upplagd på Twitter, gratulerar bandet musikern. Georg är äldst i bandet: tvillingarna Bill och Tom Kaulitz (båda 24) och trummisen Gustav Schäfer (25) är yngre. Och även fansen gratulerar: efter bara några timmar hade gratulationen delats över 3000 gånger. 
 
På bilden lutar sig Georg, med coola solglasögon, mot en lyktstolpe. En något fundersam, mogen man. I bakgrunden syns palmer och horisonten av Los Angeles. 
 
Sedan en tid tillbaka, som de tagit en paus, bor medlemmarna i bandet i den soliga staden på den amerikanska västkusten, efter år av framgång. Men snart kommer Tokio Hotel tillbaka för att göra mer: 2014, efter fem år, släpps äntligen ett nytt album! Bandet ser fram emot det. I en intervju med MTV nyligen sade sångaren Bill Kaulitz: "Det här året är väldigt spännande för oss då vi släpper vårat nya album." 
 
Tokio Hotel har några av de mest självuppoffrande fans (de kallar sig "Aliens") som finns: 313,000 följare på Twitter och 3,6 miljoner Facebook-fans. [...] 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0