[MTV.com]: Tokio Hotel vill vinna ännu en gång

Musical March Madness: Tokio Hotel vill vinna ännu en gång
De är ute efter att ta tillbaka #MMM titeln år 2014, med lite hjälp från deras polare, Pumba. 
 
Under en period på fem år har inget annat band dominerat MTV Musical March Madness som Tokio Hotel. Tokio Hotel, de tyska rockarna, som har stöd från deras fanatiska "Aliens" till en trio av kvartsfinal-framträdanden och mästerskapet år 2012. 
 
Det är en ganska imponerande bakgrund, speciellt med tanke på att Tokio Hotel inte har släppt något album sedan år 2009. Men med tanke på berömmelsen från MMM, har de siktat in sig på att inte upprepa vad som hände förra året och lovat att släppa sitt jobbat-på-väldigt-lång-tid album ifall de tillslut står som segrare. 
 
Självklart, som vilken Alien som helst kan intyga, gick det inte så bra då Tokio Hotel slogs ut av den eventuella mästaren Ed Sheeran i en tät match som kan gå till historien som ett av de bästa mötena i MMM's historia. 
 
Och tro inte att Tokio Hotel har spenderat det senaste året med att grunna över förlusten...för i en splitter ny MMM-video som dem skickade exklusivt till MTV News, berättar dem att de planerar att vinna allt ännu en gång. Och denna gång förlitar dem sig inte bara på att fansen ska bära dem till seger; nej, de har Power Ranger Power också. Åh, och en väldigt häftig valp som heter Pumba. 
 
"Vi vill verkligen vinna igen. Det vill 'Pumba Ranger' också, annars blir han jätteledsen", säger frontmannen Bill Kaulitz. "Det kommer att bli ett spännande år eftersom vi vi släpper vårt nya album. Vi vill verkligen vinna det här priset också, det skulle göra året ännu bättre." 
 
Och i och med att Sheeran drar sig tillbaka från årets turnering, verkar Tokio Hotel's väg till mästarskapet bli ganska enkel (vi vill dock inte räkna bort Fall Out Boy eller Imagine Dragons än). Det kan till och med vara så att Tokio Hotel's tuffaste utmaning blir att kvalicifera sig till turneringen. Men det är där ni kommer in. [...] Så om ni vill se Tokio Hotel ta tillbaka tronen, bör ni nominera dem! Turneringen börjar måndagen den 17 mars. 
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0