Lägg bud på TH DVDr - Översvämningarna i Australien!


Detta är er chans att få tag i ett par fantastiska signerade Tokio Hotel prylar och samtidigt stötta Queensland Flood Relief (= översvämningsbistånd). 100% av intäkterna går direkt till Queensland Flood välgörenhet: Queensland Floods.

Det som man kan buda på är en Humanoid City Live-DVD och en Caught on Camera-DVD som är signerat av bandet och garanterat 100% äkta.

Översvämningarna i Queensland, Australien är den största naturkatastrofen i Australien sedan årtionden, med över 2400,000 människor påverkade. Ett område lika stort som Frankrike och Tyskland tillsammans ligger under vatten just nu. För mer nyheter om översvämningarna i Queensland, besök: www.couriermail.com.au.

Efter att ha sett så många Tokio Hotel fans fråga hur de kan hjälpa till utifrån, gick Tokio Hotel Nya Zeeland och Tokio Hotel Australien ihop för att organisera ett flertal välgörenhetsorganisationer för att ge fans ett sätt att donera pengar till översvämningsbiståndet och få tag i några grymma Tokio Hotel prylar.

Om ni skulle vilja donera pengar, även om det bara är så lite som $1, kan ni göra det här: Queensland Donate.

Om ni har några frågor så twittra gärna till oss på: @NZTokioHotel eller @TH_Australia, eller mejla oss på: [email protected].


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0