[Gala.de]: Bill Kaulitz - den blonda frestelsen


Bill Kaulitz - den blonda frestelsen
Radikal makeover: Tokio Hotel-stjärnan Bill Kaulitz förändrades från androgyn till kraftfull. I varje fall lite...

Var ärlig: Skulle du känna igen honom vid första ögonkastet? Den unge mannen som lämnar den japanska restaurangen i Los Angeles med stora solglasögon är faktiskt Bill Kaulitz. Ovanligt kort, blont hår stylat till en mohawk, han bär en skinnjacka med en riktig rock-stil och jeans från Dior Homme. Ett fem-dagars-skägg pryder hans - fortfarande fina - ansikte.

Den 22-åriga sångaren i Tokio Hotel har nästan lyckats med att vara helt manlig, om det inte var för sidenblusen... En manlig klädsel utan en androgyn touch är helt enkelt otänkbart för honom. Nu ser han ut som en korsning mellan George Michael, Karl Lagerfeld och den amerikanska stjärnan Jared Leto.

Anledningen till denna makeover? Bill Kaulitz och hans bror Tom jobbar på deras fjärde studioalbum från Tokio Hotel, som ska släppas år 2012. Eftersom det har varit tyst kring Tysklands världsberömda tvillingar och resten av bandet ett tag, kan en spektakulär makeover inte skada.

Bröderna Kaulitz har bott i Los Angeles i nästan ett år, där de har hittat sina inspirationer - både på musikaliskt och trendigt vis. Snart kommer deras första egna online-app ut som lovar fansen "en helt ny upplevelse". Bills blonda hår är alltså bara början.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0