MTV Musical March Madness 2012: Tokio Hotel vann!!!!!


Tokio Hotel vinner MTV's Musical March Madness 2012

Tokio Hotel har äntligen tagit sig till bergstoppen. De eviga Musical March Madness' brudtärnorna krossade Green Day i tisdagskvällens mästerskaps finalmatch och tog därmed hem sin första titel någonsin.

[...] Nu när titeln är deras, kom gärna tillbaka hit imorgon för att kolla in ett exklusivt meddelande från Tokio Hotel där de tackar fansen som förde dem till seger!

Efter en fram-och-tillbaka kamp med uppemot 5 miljoner röster kom TH tillbaka sent i spelet från de försvarande mästarna Green Day, som sedan motstod ett slutligt race - Billie Joe Armstrong & Co. gav inte upp utan en fight - för att ta hem mästerskapet.

På så sätt tog de igen två års turneringspina; Tokio Hotel har, trots allt, kommit retsamt nära mästerskapet tidigare. De förlorade mot Coheed & Cambria i kvartsfinalen 2010 och blev utklassade av Paramore i åttondelsfinalen förra året. Men inför MMM år 2012 verkade de fast beslutna att vinna allt; de slog ut Arcade Fire, Muse och F*cked Up samt sina fiender sedan tidigare, Coheed & Cambria, i åttondelsfinalen och Evanescence i kvartsfinalen.

Och nu, mycket glädje till deras globala fanbas; de är det första internationella band att bära Musical March kronan. Grattis till dem och deras lojala Aliens - de tog sig an alla utmanare och regerar nu supreme. MMM-trofén blir ingraverad just i denna stund, och vi kommer till och med att betala för att skicka den hela vägen till Tyskland.

[...] Njut av titeln, Tokio Hotel. Den är mycket välförtjänt. Och gör er redo, för det är mindre än 12 månader kvar till Musical March Madness 2013, och vi alla väntar på att se ifall ni blir det första band att stå som mästare två gånger i rad. Känn ingen press eller något.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Vella

YÄÄÄH! >:D MWOHAHA KÄNN ER ÄGDA GREEN DAY!!!

2012-04-05 @ 13:09:26

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0