Tom Kaulitz har misshandlat en kvinna!

Runt 23.00 natten till torsdagen den 16:e April startade bråket. En 21-årig kvinna och hennes fyra vänner var vid en bensinmack och kände igen hans bil. 21-åringen ska ha knackat på hans fönster och frågat ifall han kunde ställa upp på en bild med henne, men allt han gjorde var att slänga ut sin cigg genom fönstret på henne, vad hon säger i rapporten. Då tog hon upp ciggen och pressade den mot fönstret på hans bil. Efter det startade bråket mellan Tom och kvinnan. Hon fick en blåtira och andra skallskador. Hon blev behandlad av en doktor och fick åka till sjukhus. Hon anklagar honom för misshandel. Polisen har ännu inte pratat med honom om incidenten.


Enligt det tyska reportage programmet RTL så filmades händelsen av en övervakningskamera och polisen har beslagtagit materialet nu. Ni kan hitta bilderna här och se videon (repotaget) här från RTL. Det sägs även i olika artiklar att Tom slog henne i ansiktet, som en "bitchslap" kan man säga (alltså, hon fick ingen blåtira) samt att när han hade slagit henne så tog hon en bild på honom när han satte sig i bilen igen. Ännu finns inget uttalande från Tokio Hotel's management. Vi väntar på det! Tom ska även åka till polisstationen idag, den 16/4 2009 enligt RTL. Dessutom ska denna kvinna ha trakasserat honom under en lång tid, kan vara en stalker då.. Jag kommer uppdatera med mer och mer, kika in här då och då!

Svensk snabb översättning av mig Elina - Källa.
Detta fick mig verkligen att skaka O_O


Uppdatering 1: I en exklusiv rapport från RTL med kvinnan som jobbar på bensinmacken berättades följande:
"Tjejerna ville inte lämna honom i fred och fortsatte hålla på vid hans bil. Han sa till dem att lämna honom i fred, men dem fortsatte komma tillbaka. Hon blev lätt skadad i ansiktet men hon är ute från sjukhuset. Tom knuffade henne och hon ramlade på marken. RTL säger att hon var ett extremt "fan" som gjorde detta."

Dessutom kan jag säga att i flera olika artiklar och videor så framkommer det att dessa tjejer, och speciellt tjejen som ska ha blivit misshandlad, har stalkat tvillingarna under en längre tid och har varit i bråk med tvillingarnas mamma. Jag fick ett mejl av en person (nämner inget  namn) som sade att en tjej hade skrivet på THF att jag SA att denna tjej som blev misshandlad var en stalker. Jag sa det aldrig, jag sa att hon KAN vara en stalker! Ville bara rätta mig nu, eftersom någon person verkligen missförstod min text lite längre upp. Hur som helst, den 21-åriga kvinnan ska också ha sovit mycket utanför deras studio samt att det inte är något sammanträffande att dem råkade träffa på Tom vid bensinstationen - dem förföljde honom dit! Tom ska ha känt igen dem direkt.

Uppdatering 2: På det tyska forumet säger dem att Tom även våldtog tjejen. Dessutom sägs det att Tokio Hotel's management inte kommer ge något uttalande just nu.

Personligen tycker jag att deras management suger hästballe ibland. I en sån här situation BORDE dem ge ett uttalande! Detta är ju helt absurt. Herregud alltså! Förhoppningsvis slutar det här bra, däremot lär det hemsöka Tom resten av livet/karriären. Såna här grejer rinner liksom inte ut i sanden!

Uppdatering 3: Nu kommer jag berätta lite vad som står på BZ Berlin, gör en liten sammanfattning. På övervakningskameran kan man se Tom's Audi R8, man kan också se på videon att en grupp tjejer närmar sig bilen och knackar på fönstret och dem har en kamera i handen - dem ville ta en bild. En cigg flyger ut ur bilen, en kvinna plockar upp den och pressar den mot fönstret. Efter det går föraren ut ur bilen, han har en framstående klädsel - han bär vita hip hop kläder, har en huva över sitt huvud och bara mörka dreads sticker fram. Han går mot tjejen, viftar i luften och slår tjejen i ansiktet. Hon snubblar och ramlar på marken. Sedan går föraren tillbaka till bilen men tjejerna vägrar lämna honom i fred. Ännu en gång går den unge mannen ut ur bilen, något förbannad och då närmar sig en annan tjej - tjejen han väntade på - hon sätter sig i passagerarsätet och tillsammans åker dem därifrån, innan polisen anlände. Det har ännu inte gått att få kontakt med varken Tokio-Tom eller hans management. Polisen sade att det var Tom som satt i bilen.

Enligt livejournal och tyska medier så satt en tjej med i bilen O_o Det kom inte på tal förut + att den misshandlade tjejen säger att Tom slog henne med armbågen och inte med knytnäven, och nu börjar hon säga att han inte slog henne alls. Aja, det kommer upp ny fakta hela tiden och gud vet vad som är sant. Finns som sagt fortfarnade inget uttalande från varken Tom eller TH's management, vi får väl vänta tills dem väljer att gå ut med Tom's version.

Uppdatering 4: Ok, enligt RTL så ska tjejen som Tom åkte iväg med, varit inne på macken och handlat. Hon gick sedan ut och satte sig i bilen med Tom sedan åkte dem. Media vrider och vänder på allt hela tiden, så det skulle inte förvåna mig ifall det inte var någon tjej eller ifall denna tjej faktiskt var Bill 8D

Eftersom det inte finns något uttalande från varken Tom eller Tokio Hotel's management än så kan det betyda att han sitter på förhör på polisstationen, har möte med hans advokat eller något likande. När Gustav körde in i spårvagnen så kom det ut ett uttalande nästan på en gång, så nu är dem väl mitt under förhandlingar, antar jag (med Tom).

Uppdatering 5: Jag kommer uppdatera hela tiden med ett par citat från stalkers om ett tag. Dem sitter och skryter om vad dem gör samt försvarar sina vänner. En del av dem sitter och säger hur dem älskar att jaga dem, att det är som en lek för dem. Förstår ni hur jag menar? Dem (stalkerna) leker med tvillingarnas liv och ja.. Ni förstår nog poängen! Det finns även folk som säger att dessa tjejer var så desperata för att något skulle hända att dem planerade detta - vilket inte alls förvånar mig. Dem hade till och med sjalar med sig för att täcka ansiktena! Och ifall dem planerade det här, så är det inte första gången.. Det har planerats saker förut, tex att ett gäng skulle kidnappa Scotty (tvillingarnas hund) och sedan lämna tillbaka honom till Simone och blev hjältar. Finns så mycket patetiskt.

Jag har nu tittat runt lite i en del stalkers bloggar och man kan tydligt se att dem har planerat att göra något stort, det har säkert redan hänt - det med Tom. Det står mycket saker med fransk slang, vilket är helt omöjligt att översätta xD Det står något om Georg och olyckan, "träd" och "lykstolpe" nämns i texten O_o Wtf? Sedan något om nya stalkerbilder på Bill.

Uppdatering 6: Det är fortfarande en grupp stalkers, som hotar att "..Fear Us - It Has Just Begun..." göra sakerna värre än vad det redan är. Det här är helt sjukt och det värsta är att dem är seriösa. Det här är ett litet meddelande på deras blogg, finns lite mer i texten också:

Medans några grupper av fans är rädda, skämmer vi dessa grupper av fans.
Vilka vi är? Inte stalkers, inte ultras, inte deras flickvänner (inte än), inte era heller.
Bara en mardröm.

..det är fruktansvärt hotfullt som ni själva kan se!
EDIT! Nu säger dem som skrev denna blogg (uppdatering #6) att dem bara skojade O_o Inget att skoja om!

Uppdatering 7: Jag citerar Lenny, en mycket respekterad admin på THUS. Svensk översättning av mig Elina: "Eftersom detta blir den första gången Tom's hand slank och var antagligen bara för att han var så stressad då, kommer han antagligen få en rejäl varning och böter om tjejen inte tar tillbaka vad hon sa. Även om hon gör det, är chansen att dem fortfarande kommer undersöka detta bara för att dem har videon IFALL det var han. Om Tom ignorerar brevet från polisen och inte dyker upp, kan han bli inlåst ett par veckor. Jag tvivlar på att Tom är så dum och struntar i att svara, så jag gissar på att dem först reder ut det privat innan det kommer ut i pressen." och ett annat inlägg från Lenny: "Dessutom, jag vet inte ifall detta är sagt redan, Tom har möjligheten att rapportera alla andra flickor som var där. Han har rättigheter också, så när alla detaljer är nedskrivna på papper, kommer polisen bestämma hur dem väljer att gå till väga/hur dem ska lösa det."

Uppdatering 8: Det går rykten om att Tokio Hotel och deras management tänker betala en summa pengar till denna tjej för att tysta ned henne och för att dem inte vill att det ska bli ännu större. Om detta är sant, vilket jag tvivlar på, så är det bara lite för sent. Däremot händer det i vissa fall att dem kommer överens med något, ifall den åtalade gör si så gör den som har åtalat så. Ni förstår nog vad jag menar, pengar är ofta en bra lösning i vissa fall men just nu, i detta fall, vet jag inte riktigt om det kommer gå till så. Kan tänka mig att Tom och hela familjen Kaulitz har fullt upp med deras advokater just nu, eftersom dem har fått hotbrev för nån vecka sedan från denna stalkergrupp om att värre saker kommer hända och liknande.

Uppdatering 9: Nu finns det äntligen ett utlåtande - David Jost har talat, läs om det HÄR!

Uppdatering 10: Ni kan läsa allting om detta fall i > denna < kategori ifall ni känner att ni har missat något. Tom blev erbjuden att stalkernas advokat var beredd att släppa åtalet mot Tom ifall bandet gör desamma mot stalkerna. Ifall Tom  nu har gjort de, vet vi ju inte men låt oss säga att han gjorde det (släppte åtalet mot tjejerna) så kommer han få betala böter för att han misshandlade ju trots allt två av tjejerna. Det finns flera De Bravo-artiklar ni kan läsa om fallet, då kommer allt klarna upp för er. Inget datum för rättegång har kommit upp däremot hävdar stalkerna att något kommer hände oss fans ganska så snart samt skriver dem lite sjuka saker om fallet i deras bloggar. Inget mer uttal har kommit från sidorna, inget från Tom eller stalkerna.

Kommentarer
Postat av: Bella

Alla säger typ men gud, låt Tom vara och bla bla bla!. Men om detta verkligen är 100% sant så får Tom skylla sig själv! Förlåt men jag tycker verkligen det!

2009-04-16 @ 14:24:52
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Be inte om ursäkt för dina åsikter :)

2009-04-16 @ 14:31:00
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Johanna

Har lite svårt att tro på det, cirkulerar en hel del rykten om dem som inte är sanna. Men OM det nu är sant, så måste jag säga att han sjönk rätt rejält i mina ögon.. Men nä, jag tror inte på det förän de själv kommenterar det.

2009-04-16 @ 14:43:36
URL: http://kuroi.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det finns inte riktigt en anledning att INTE tro på det ännu.. Men vi får vänta på deras management's uttalande, det lär komma senare idag!



Jag kan säga såhär: Jag stödjer inte misshandel, speicellt inte barn -och kvinnomisshandel. Det finns uppgifter, eller ja, spekuleranden, om att dessa fyra tjejer ska ha stalkat killarna under en lång tid och om det är sant, KAN jag veta vilka dem är. Tom hade ingen rätt över huvud taget att slå henne, han kunde bara ha åkt därifrån och ignorerat dem. Tjejen borde inte ha "hetsat" upp Tom, tagit ciggen och pressat den mot hans ruta. Jag säger inte att jag inte stödjer Tom, det gör jag men inte hans beslut. Inte hans sätt att hantera situationen. Däremot verkar det som om media försöker svartmåla Tom, göra tjejen till offret. Men jag vet inte, har inte sett bevismaterialet ännu, polisen har ju det och vi lär väl inte få se det heller! Vi alla vet ju också hur media fungerar, dem vill alltid svartmåla någon och i fallen då kändisar är inblandade är det kändisen (oftast). Men vi får väl se lite senare..

2009-04-16 @ 14:52:03
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Muw

Det där vcar lixom misstänkt likt den efter - så det känns som att det inte är sant. Men iallafall, jag fattar hur de känner det. Kan man inte bara låta dem vara ifred?

2009-04-16 @ 14:55:51
Postat av: FanneyV :)

Rätt åt tjejen faktiskt..



Minh åsikt lol.

2009-04-16 @ 15:12:14
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Muw

Du kan ju alltid se det så här: Ifall det vore falskt, skulle det inte ha kommit ut i media såhär. Varken polis eller ambulans skulle ha varit på plats för att ta hand om tjejerna! Jag tror det hände, med all säkerhet. Det enda jag väntar på är Toms version av händelsen. Jag vill veta vad han har att säga, sedan spelar det ingen roll ifall han väljer att stå framför kamera och säga det själv eller ifall David Jost eller någon från deras management säger det!

2009-04-16 @ 15:14:19
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

FannyV

Okej! Din åsikt, som sagt ;) Personligen tycker jag att: You don't hit a woman, men det är väl bara jag >_>

2009-04-16 @ 15:15:14
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Mistan

Herregud.. o.o

Men jag måste få säga, OM hon nu tog en bild på honom när han klev in i bilen igen kunde hon väl inte blivit så himla skadad -.-'

Ska jag vara ärlig står jag nog på Toms sida.. om det nu är en stalker vi talar om. Om en person trackat mig i flera dagars tid så skulle ajg nog reagerat på samma sätt, tyvärr.

Men än vat vi ju inte säkert.. vi får ju bara vänta och se "/

2009-04-16 @ 15:39:24
Postat av: FanneyV :)

Elina



Jag förstår. Men jag väntade mig faktiskt något sånt här snart.. Och det kom ju liksom..

2009-04-16 @ 15:45:40
Postat av: Siri

han har inte rätt att slå till henne, men jag kan mycket väl förstå varför han gjorde det. Håller med Elina i det gon skrev innan förresten :)

2009-04-16 @ 15:49:08
Postat av: Muw

Mja jo, men fan vad de fansen förstör för oss alltså. Jag skulle kunna be Tom och Bill flytta ut i rymden för att få de att bli lite mänskliga igen. På något sätt känns det som att Tom har 'rätt' - jag själv skulle blivit himla förbannad om 'mina' fans hade tryckt in min cigg genom rutan. Men aja, det är vad jag tycker.

2009-04-16 @ 15:58:40
Postat av: Anonym

Han gjorde fansen crazy i han och nu ber han dom dra åt helvete.

2009-04-16 @ 16:04:41
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Här är ett citat av delicate @ THUS:



"But if he has done it, I'm not by his side. Sorry, but, I can understand that they are tired, that they don't want this career anymore. But being star, never gives you opportunity to hit someone. And saying that stalkers are very rude to them is not explanation."

2009-04-16 @ 16:19:11
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Sofia Vienna

Jag blev så fruktansvärt arg när jag läste detta.. Jag förstår varför han gjorde som han gjorde, men som du säger så tycker jag det var en dålig handling. Men om det är så som du skriver, att dom förföljt dom ett bra tag, så kan jag förstå att han tappar humöret. Det skulle jag också gjort.



stalkers är inga "riktiga" fans i mina ögon. det är bara någon slags besatthet av själva personerna.



men som sagt, det skapas ju så mycket rykten nu eftersom dom inte visat sig på flera månader, så jag tror inte på detta förrän man hör något ifrån deras management.

2009-04-16 @ 16:24:15
URL: http://sofiabengtsson.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Sofia Vienna

Klart man tappar humöret, men en del tänker tyvärr inte innan själva handlingen och då blir det ofta såhär. Synd inte Tom tänkte igenom innan han slog henne och bara drog därifrån istället.



Men ja, vi får vänta på uttalande. Vi vet ju istortsätt ingenting, egentligen!

2009-04-16 @ 16:27:08
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Louise

Åh fan. Alltså, jag vet inte om jag tror på det. Hon kan ha överdrivit det hela, visst, hon var skadad, men det kanske inte var så farligt som det såg ut på henne.



Tom ska absolut inte göra något sånt i vilket fall, även om det finns stalkers som går honom på nerverna. Personligen tycker jag att han har blivit helt annorlunda på flera vis, han verkar inte vara riktigt lika tacksam längre...



Gud, undrar om det här egentligen är sant! Om Tom går och slår ett fan så har han sjunkit för lågt! Okej, hon retade upp honom men så fan man slår henne för det?!



Heh. Min åsikt. 8D Men jag kan förstå Tom lite i det hela också... även om man inte ska slå ett fan kan man ju bli så förbannad så man inte riktigt fattar vad man gör, på något vis.

2009-04-16 @ 17:46:17
Postat av: johanna

man blir ju chockad, men jag tror inte på att han slog henne. möjligtvis att han kastade ciggen på henne och gick ut och diskuterade med henne och kanske bråkade.. men kan inte ens tänka tanken att han skulle slå till en tjej med en sån liten orsak, dessutom tror jag tjejen överdriver för att hon kanske är sur för att han inte ville va med på bild eller något? jag vet inte, men det verkar sjukt skumt! ;s

2009-04-16 @ 18:01:28
URL: http://jjohannaf.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag står på Toms "Sida" ;)

2009-04-16 @ 18:09:18
Postat av: Miriame

Jag tycker det låter lite, inte falskt, men killarna borde ju veta vad som kan hända om dom tar till våld. OM det nu är sant, det vet vi ju inte.

Och Tjejer kan vara riktigt bitchiga biland, speciellt när det kommer till en man dom VET att dom INTE kan få..

men jaja.. Jag vill iaf höra Toms sida innan man drar ngr förhasta slutsattser. hehe..

:)

2009-04-16 @ 18:30:42
Postat av: emelie andersson

jag tror att han bara knuffade henne och att hon ramla.. det låter ju som de. och att tjejen blev sur och överdrev :s och ofta våldtagit? -.- tom hade ALDRIG gjort något sådant, ett slag kan man förvänta sig från honom, men absolut inget sånt. dessutom inte när han är världskänd :s xD gud vilket fjanteri xD



jag står också på tom's sida.

stackarn blir stalkad och fotad dygnet runt, och nu ska han ta något sånthär också? voivoi.

2009-04-16 @ 20:02:30
Postat av: lina

som man misstänkte, han sa att dom skulle lämna honom ifred, dom lyssnade inte och betedde sig som nåra jävla barnungar - han blev less -> gick ut, knuffa henne och började bråka å diskutera om saken och gick sedan in i sin bil och körde iväg. ambulansen och polisen kommer, pressens kameror blixtrar och tjejen spelar oskyldig. klassiskt!



är nästan säker på det! det är iallafall vad jag tror har hänt. har läst så mkt om det idag, och tjejen verkar vara en stalker som överdriver enormt jävla mycket!

2009-04-16 @ 20:06:23
URL: http://liiinat.blogg.se/
Postat av: Emelie.

Seriöst, kalla mig hjärtlös lr vad fan som helst. Men nej: Jag känner ingen sympati för kvinnan OM det är sant att hon har stalkat dom en längre tid. Hon måste ju ha gjort något för att göra Tom arg. Och jag är nästan säker på att jag hade gjort detsamma om jag var i Tom's sitts.



Hur lätt kan det vara att ignorera stalkers? Som följer varje steg du tar?



Och NEJ! jag kan lova att Tom INTE våldtog henne. Han skulle aldrig göra det.

2009-04-16 @ 20:14:41
URL: http://wakethedead.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Du känner inte Tom. Klart han kan ha våldtagit henne, men det gjorde han inte och ifall han hade gjort det skulle det komma ut direkt. Det jag menar är att han är människa dvs helt kapabel att göra vad som helst. Om du helt ärligt tror att Tom aldrig skulle kunna göra nåt dumt i sitt liv, borde du tänka lite djupare. Han har gjort någon illa nu, puttat eller slagit spelar ingen roll. Han har INGEN rätt att göra det trots att han blir stalkad.



Den allra största anledningen till att folk över huvud taget sitter inne i fängelset är på grund av hämnd. Bara så du/ni vet det! Att hämnas är inte alltid så bra eller smart som man tror, det får konsekvenser och kan bli allvarliga sådana.

2009-04-16 @ 20:43:21
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Emelie

Självklart har Tom gjort dumma saker i sitt liv. Men att våldta är inte dumt. Det är brutalt, hjärtlöst, hemskt och gud vet vad.

Nej, jag känner inte Tom. Men jag är säker på att han inte skulle våldta någon.



Ja, han har gjort henne illa. Men när en människa blir för arg, kan personen oftast inte kontrollera sig. Det ligger i människans natur. Jag säger inte att det han inte gjorde var fel, för det var det. Men det var det hon gjorde också. Det ända jag säger är att jag förstår honom.



Och jag är medveten om att det inte är bra att hämnas. Jag har själv hamnat i knepiga situationer genom att hämnas på folk. Men det är jävligt jobbigt att bara låta folk behandla en som skit, & sitta och låtsas att man inte bryr sig och att ignonera personen.

2009-04-16 @ 20:54:28
URL: http://wakethedead.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du skriver hela tiden att det är fel att misshandla kvinnor. "speciellt kvinno misshandel" "you don't hit a woman"... hade det alltså inte varit lika "hemskt" om det hade varit en man han slog eller?

2009-04-16 @ 20:59:42
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym

Det är värre att slå en kvinna och ett barn, enligt mig. Kvinno -och barnmisshandel är vanligare och grovare. Men visst, misshandel är fel i alla former.



Emelie

Bara för att man ignorerar någon som gör nåt idiotisk mot en, behöver man inte bry sig. Man kan faktiskt göra något åt saken - Tom kunde lika gärna ha ringt polisen.



Precis. Det är precis som jag sa, "alla människor kan inte tänka innan dem agerar" och när man inte gör det så slutar det ofta såhär. I Tom's fall så slog/putta han henne, han skulle alltså ha tänkt igenom saken innan han gjorde det.

2009-04-16 @ 21:17:25
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Emelie

Men som du skrev "alla människor kan inte tänka innan dem agerar", Tom kanske är en av dom människorna? Det kanske var därför han inte "tänkte igenom saken innan han gjorde det".

2009-04-16 @ 21:26:11
URL: http://wakethedead.blogg.se/
Postat av: Emelie, igen.

btw: Nej, att ignorera något är inte samma sak som att inte bry sig. Men det är samma sak som att låtsas att man inte bryr sig, inför den personen iaf.

2009-04-16 @ 21:40:41
URL: http://wakethedead.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Om han är det så har vi sett resultatet av det xD

2009-04-16 @ 22:01:54
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Alx

Jag känner självklart inte heller Tom, men är 98% säker på att han inte våldtagit någon.

2009-04-17 @ 02:35:27
Postat av: emmy

var det en tjej med i toms bil? :O



asså det känns lite konstigt att typ 'storyn' ändras hela tiden, okej att man kanske upptäcker nya saker och sånt. men.. äh jag vet inte riktigt. om det är sant, var fan är tokio hotel på väg då?



asså fan vad det här påminner mig om en fanfic jag läste på thf... tom blev åtalad för att ha våldagit & mördat en tjej (okej tom har inte mördat i det här fallet, men endå). och så fick han fängelsestraff i ett år...

hemskt om det händer på riktigt. men samtidigt, om man misshandlar någon så måste man ju få straff för det. hur var det, fick chris brown straff för misshandlen mot rihanna?

2009-04-17 @ 13:03:28
URL: http://emmys.devote.se
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Precis, historien ändras hela tiden. Man vet inte vad man ska tro! Tyvärr kommer ju inte polisen dela med sig av videon heller eftersom det är bevismaterial xD 8D

2009-04-17 @ 13:11:31
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: emmy

men vad fan håller dom på med?! (stalkersarna då, hah kul ord stalkersarna :P) asså... fan :/

2009-04-17 @ 21:25:40
URL: http://emmys.devote.se
Postat av: Emelie

"Uppdatering 6" skrämmer mig rejält.

2009-04-17 @ 21:35:44
URL: http://wakethedead.blogg.se/
Postat av: emmy

asså fy fan, update 6 skrämde mej som fan... men vem vet om dom skojade? :/

vad heter bloggen ?:)

2009-04-17 @ 23:04:30
URL: http://emmys.devote.se
Postat av: Emelie

Nu är jag förvirrad. Sjuka människor...

2009-04-17 @ 23:07:04
URL: http://wakethedead.blogg.se/
Postat av: emmy

tjejen har typ också attackerat någon i tvillingarnas familj/släkt någon gång i april :o :S

2009-04-18 @ 00:31:14
URL: http://emmys.devote.se
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Jag vet. Deras mamma, troligen >_>

2009-04-18 @ 00:35:04
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Miriame

De sista, upptadering 6 tror jag det va.. så läskigt det låter! det är inget att skoja om :S Det är faktiskt inte så kul längre.. "leken" har gått över styr.



Men jag hoppas värkligen inte att Tom hamnar i fängelse.. även fast det han gjorde var fel.. men tjejen har ju iof gjort ganska mkt fel hon men.. ash, nu babblar jag bara..



Det var nog Bill som dom kallade tjej, stakarn.. hehe, eller så kanske det var en tjej. Hoppas han har hittat ngn nu :)

2009-04-18 @ 17:45:33
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Kvinnan kan ha varit deras mamma också, det kan ha varit vem som helst om det ens var någon tjej som verkligen satt i Tom's bil. We dont know yet :)



Stalkerna använder sig av leken "katt och råtta", om ni förstrå vad jag menar.. Dem jagar Tom, Bill och deras vänner/släktinar och tycker det är roligt medans Kaulitz flyr för livet i skräck om vad dem tänker göra härnäst. Förra veckan fick dem ju ett hotbrev av dessa stalkers som dem nu har anmält, om att värre saker kommer inträffa. Så ja.. >_>

2009-04-18 @ 18:13:32
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0