[Red17.com]: Bill Kaulitz klär sig som Madonna


Bill Kaulitz klär sig som Madonna
Tokio Hotel frontmannen Bill Kaulitz förmåga att klä sig som sin favoritdiva är oändlig. Vi har sett honom klä sig som Victoria Beckham, Lady Gaga, Rihanna och nu ser vi honom härma Madonnas dolda-ansikte-stil när hon gick och såg "Avatar" av James Cameron.

Tokio Hotel killarna är på turné just nu och deras framgång fortsätter att växa överallt de reser. Kolla in bilderna på tvillingarna Kaulitz när de anländer till hotellet med båda sina ansikten täckta.

Tom Kaulitz tar med sin hund på turnén, vad sött.  
Tack till Lucia för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: emma

gud vad löjligt att Bill jämmförs med så många andra, asså han är ju sig själv och klart att han kanske tar efter pyttelite men jag tror inte att han försöker härma nån.

2010-04-14 @ 22:18:38
Postat av: sara

men måste de jämt säga att han ser ut som/klär sig som en annan kändis. snälla. det är som att säga att om man har svart hår så ser man ut som MJ... kom igen. så tröttsamt att läsa.

2010-04-14 @ 22:31:37
URL: http://bandettokiohotel.blogg.se/
Postat av: eli_NORWAY

I don't think they dress like that because they won't smile to the fans, but because it is allergi season in France now. We know that Tokio Hotel aren't divas, and they care very much about their fans :)

2010-04-15 @ 07:05:49

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0