Kösystem för Sthlm och GBG konserterna

Detta har THF, OTHSST och Officiella Svenska Fancluben enats om. 

Stockholm:

Magnolia och Kathy ansvarar för kösystemet, och de börjar köa 1 vecka innan konserten.

- Vi får inte börja köa vid Globen förrän kl 7 samma morgon som konserten är.
- Globen kan inte hjälpa oss att hitta någon annanstans att köa.
- Vi behöver kontakta Polisen för att få tillstånd att köa på något ställe som vi väljer. Lizzie minns att det var problem med detta inför förra konserten (3e april 2008) som var planerad.

Kort sammanfattning av kösystemet:
- Alla får nummer på handleden när de kommer dit, och lämnar namn + personnummer.
- Minst två gånger per dag är det upprop, då kontrolleras nummer, namn och personnummer efter listan som finns.
- De som köar måste sova i kön, och befinna sig i närheten under dagarna.
- Man får lämna kön under kortare stunder för att handla, skaffa mat, gå på toa, duscha, promenera etc.
- Den som inte är på plats under uppropen (som sker på bestämda tider) blir av med sina nummer och hamnar sist i kön.
- Man kan inte hålla platser/nummer åt andra som kommer senare.

Magnolia har tagit på sig att gå till polisen och ansöka om tillstånd att köa på ett gräsområde inte alltför långt från Globen området.

Göteborg: 

Vi antar att färre människor kommer köa länge i Göteborg då många ska på båda konserterna men systemet kommer vara identiskt med det i Stockholm. Det kanske är så att vi inte behöver polistillstånd här, men vi har inte kollat upp alla detaljer kring det ännu. Personerna som ska ansvara för systemet är inte helt fastsatta än, vi har hört av några stycken som är intresserade och nu måste vi (Emmla, Jinx-Chan och Lizzie) försöka bestämma vilka som kan klara av ansvaret.  


Ni som var i Dortmund kommer att känna igen er. Det är exakt samma kösystem. Kommer uppdatera med mer info.

Uppdatering! Polistillstånd i GBG behövdes inte. En medlem på THF och hennes kompis ska köa i en vecka i GBG och kommer hålla i ansvaret. Systemet blir detsamma som i Sthlm. Det är inte helt bestämt nu men man ska kanske få ett nummer även på samma dagen som konserten (i GBG) och det kan man bara få fram till en viss tid - 12.00 (lunch) eller så - dock är inget helt 100 än. Uppdaterar med mer info när det kommer upp, stay turned! :)

Uppdatering! Info kring Göteborg:

Campingplats:
- Plats: Ej bestämt. Vi återkommer med mer info inom kort.

Campingen:
- Vi kommer att ha en lista med färdiga nummer, i ordningen fansen kommer skriver man upp dom på listan(Namn, Personnummer, Ev tältgrupp och helst även mobilnummer) och sedan får personen samma nummer på handen som personen har på listan, detta numret blir då personens "uppropsnummer". (Könummer) . Personen får även sitt nummer tydligt skrivet på sin hand. (Numret fylls i vid behov).

- Personer som kommer vid olika tillfällen FÅR dela tält, men får inte samma plats i kön. (Tex. Person nummer 5 och 12 ska dela tält för dom är kompisar, men det är fortfarande personer som är mellan 5an och 12an i kön).

- Upprop sker 5 ggr dagligen bland dem som campar. Uppropet innebär att vi kollar vilka utav de köande som är där med hjälp av deras nummer. De preliminära tiderna är; 07.00, 12.00, 16.00, 22.00, 03.00 (Tiderna är för att förhindra folk från att sova hemma/på hotell). Om en person eller flera ej närvarar vid uppropet utan god anledning/ursäkt stryks personens nummer från listan och personen får dessvärre hamna sist i kön. (Dock godtas en försening på 15-25 minuter). Det är även därför Mobilnummer kan vara bra att ha med på listan, om någon inte skulle vara på plats innan upprop kan man alltid ringa upp personen och påminna.

- Man ska helst försöka att inte vara borta från kön mer än 2 timmar åt gången, och helst säga till någon innan man går så att kön kan kontakta dessa om något skulle inträffa.

- Alla ansvarar för ordningen på campingen, dvs håller rent runt sitt tält osv.

Förflyttning av kön:
- Vi flyttar kön natten till den 5e Mars så snart hockeymatchen är slut och alla hockeysupportrar gått sin väg. Tiden tros vara någon gång mellan 00.00-03.00. Inget säkert dock. Exakt tid meddelas under eftermiddagen den 4e Mars. När det är dags att flytta kön går campingen i samlad trupp till ingångarna vid Skandinavium och bildar en organiserad kö. Vad som ska tas med från campingen till arenan under natten är upp till var och en.

- När det ljusnar på morgonen går en från varje "tält" och städar upp vid platsen där vi campade.

Den 5e mars (konsertdagen):
- De som kommer efter flytten av kön (dvs dom som inte övernattar ("dagscampare") får bestämma själva om dom vill fortsätta på våra nummer (dock får dom inget "uppropsnummer") eller bara ha en rak kö. Så det är alltså deras ansvar om dagscamparna också ska få nummer på sin hand eller inte. (Dock inte bli uppskrivna på någon lista).

- Kön kommer antagligen (inget bekräftat än dock) delas upp mellan övernattare och dagscampare/dagsköande efter flytten av kön.

- Upprop för övernattarna kommer ske som vanligt fram till insläppet av konserten.

Uppdatering! Angående köandet i Sthlm.

Skrivet av Magolina @ THF:

Okej leute! Var som sagt i telefon med polisen i två timmar och pratade fram och tillbaka om olika lösningar och alternativ. Pratade med två olika kvinnor som var jättetrevliga och verkligen ville hjälpa till. Båda gjorde sitt yttersta och även jag när jag förklara situationen. Men såhär ligger det till:

Enligt lagen får man inte campa på offentlig plats. Och jag tror det finns en förvirring om vad Allemansrätten är. Den betyder inte att man får slå läger vart som helst och sitta hur länge man vill. Man får campa ute i naturen i en eller två nätter. Men nu gäller det Stockholm City och i lagen står det klart och tydligen att man inte får campa i Stockholm City på mark som ägs av kommunen. SKULLE platsen ägas av något företag/skola/privatperson, då ansöker man tillstånd från dem.

Allemansrätten gäller med andra ord inte, och det var därför polisen var tvungen att bli inblandade. Just för tillståndet och att det gäller under en 7 dagars period. Jag säger det igen, även om man tror att en skog eller park ligger under allemansrätten så är det inte så i just Stockholm City där man är under denna lag - om marken då ägs av kommunen, vilket oftast är fallet.

Det som finns kvar är att ännu en gång prata med Globen. Men de har också sina regler. Jag ska försöka hålla mig positiv, absolut, men så att alla är beredda på att Globen inte riktigt verkar vilja fatta läget och vad som ska hända när flera hundra personer ska stå på EN liten prick (alltså basically längst fram, lycka till med att forma en kö på klockslaget (we're gonna dieeeeeeeeeeee) 07.00 4 mars.
---
Vi har alltså inget tillstånd att campa i varken Sthlm eller GBG.
---
Uppdatering!
 Meddelande från Madeleine (officiella svenska street teamet). 

Eftersom det uppstått enorma frågor, klagomål och diskussioner kring det kö system som satts ihop inför Sverige konserterna, och på grund av en del omständigheter vi fått ta del av angående detta, krävs nu en hel del information:

Så här är det, att vi från Fanklubben, THF och Street Teamet har INGEN befogenhet att över huvud taget att bestämma att ett alternativ kösystem defenitivt ska äga rum, varken i GBG eller Sthlm. Vi har heller
ingen befogenhet att göra något liknande officiellt. Vi har ingen bakom oss: Inte Globen/Scandinavium, Universal,
Polis...Ingen som står bakom oss i detta. Därför kan inte vi fastslå det här som officiellt, av många olika anledningar som följer. Det som publicerats hittils, innan vi fått ta del av information som sätter stopp för ett alternativt kö system, var dock ett förslag som satts ihop av seriöst engagerade människor som vill att detta ska lyckas. Att Magnolia och Kathy från THF så extremt vänligt har tagit på sig detta är något vi kan vara extremt tacksamma för, annars hade inte ens detta förslaget funnits.

Det är kö systemet i Stockholm vi främst tar upp här, men samma regler gäller för Göteborg.

Det förslag som alltså hittils har spridits är ett sammansatt förslag för fansens skull. För de som kommit till oss (och det är många) och bett oss om att samordna ett kösystem. Detta har inneburit ett problem för oss, eftersom vi inte har tillåtelse eller befogenhet att bestämma något egentligen. Tanken har slagit oss: Skulle folk kunna ta detta på allvar? Det har dels visat sig att; Nej, de flesta tar inte detta på allvar. Att vi nu dessutom fått information om att offentlig camping inte får äga rum kan vi alltså inte heller längre ställa oss bakom ett alternativt kösystem liknande det som tidigare publicertas.

Vi vill härmed fastslå:
* I och med att vi inte har tillåtelse att campa på offentlig plats, kan inte Fanklubben, THF eller Street Teamet stå bakom ett alternativt kö system. Detta är alltså olagligt.

* Köande är tillåtet från klockan 07.00 under konsertdagen enbart, vilket är det enda alternativ vi står helt och fullt bakom!

* Magnolia och Kathy från THF är villiga att ha nummer och upprop dagtid några dagar innan konserten. Men inget campande är alltså tillåtet.

* Vi föreslår dock att alla håller sig till att köa enbart från 07.00 under konsertdagen för att undvika problem som kan uppstå.

* Känner man att man vill köa dagar innan konserten är detta alltså på egen risk. Det finns inget officiellt stöd bakom det ni gör och risken att blir bortkörda är alltså stor.

* Om Magnolia och Kathy ändå vill ta på sig ansvaret att hålla igång ett kö system dagar (observera: INGEN camping!) innan konserten är detta inget vi kan sätta oss emot eller hindra så länge detta sköts på ett snyggt sätt.

* Med snyggt sätt menar vi att nummer systemet fungerar utan några som helst problem och att hela kön anländer i tid till Globen samt att allmänna regler följes.

* Vi måste anpassa oss efter de regler som gäller.

* Om Magnolias och Kathys kö system fortgår helt utan problem, kommer representanter från Fanklubb, Street Team och THF att finns på plats den 3:e Mars för att gå igenom hur detta skulle kunna komma att ordnas kl 07.00 då köer blir tillåtna utanför konserthallen. Detta kommer diskuteras med säkerhetsansvariga från Arrangören, vilka alltså är villiga att ta denna diskussion OM det alternativa kö systemet lyckats hålla sig vid liv och om detta skötts på ett snyggt sätt.

* Konsekvenser som KAN uppstå är: Att står det redan folk vid Globen när kön anländer får dessa troligen inte köras bort om de enligt Globens regler köar lagligt under konsert dagen. Detta är alltså inte våra regler utan Globens. Upptäcker vi att någon körs bort utan respektabel anledning kommer konsekvenser troligen att vidats. Detta kan alltså innebära att hela nummer systemet upplöses och allt har varit förgäves. Liknande saker kommer att tas upp med säkerhetsansvariga från Arrangören dagen innan konserten. Detta är dock konsekvenser ni borde överväga innan/om ni bestämmer er att köa dagar innan konserten.

* Observera: Att väljer ni att delta i Magnolias och Kathys kö system är detta alltså helt och hållet på egen risk. Har detta dock skötts snyggt fram till konsertdagen är alltså Arrangören villig att diskutera hur vi på bästa sätt kan lösa detta. Fanklubben, Street Teamet och THF kommer ta den diskussionen.

MVH, Madeleine, Official TH SE Street team
---
Uppdatering! Angående kösystemet och själva köandet.

Magnolia @ THF:
"Det är det vi vill göra faktiskt. Det känns som det bästa alternativet. Det går inte att sova ute i flera dagar i minusgrader utan tält - det är en enorm hälsorisk. Vi kan köra på precis som vi tänkt, med kösystem etc. Vi omarbetar bara kötiderna i så fall till t ex 08.00 varje morgon, upprop samt nya nummer och sedan ett till upprop mycket senare på dagen, så åker man hem/vandrarhem/hotell och sover och kör samma procedur alla dagar Men att man sista dagen på onsdagen är där hela natten till onsdagen eftersom det kommer att komma så mycket folk under de två sista dagarna. EN natt ute kan man nog överleva." 

Uppdatering om det här om GBG:
"Dom sa att det var FÖRBJUDET med stora bokstäver att köa utanför arenan innan 7, oavsett vad vi gör.
Och om vi inte ville riskera att inte få gå på konserten så skulle vi acceptera deras regler."

Uppdatering! Köandet i Sthlm.

Magnolia @ THF:
- Dagscamping innebär att vi använder oss av kösystemet som finns i första inlägget, men att vi inte campar. Som ni borde veta vid det här laget är det olagligt att campa i Stockholm City. För oss som ändå vill köa är lösningen att köa på dagen med upprop (tider kommer!) på en plats nära Globen.

- Globen överväger just nu mitt förslag om kösystemet. Hur det än blir så är det är vårt egna ansvar, men det viktiga är att de är medvetna och att de kan bidra med folk som hjälper till när vi väl ska flytta på oss till Globen.

- Vi kommer att flytta på så att vi är på plats innan 07.00, vi börjar inte flytta på oss då. Då går vi i den ordningen som vi har nummer. Sista natten är vi alltså ute hela natten, så att man kan flytta på sig. Det blir möjligt att Globen har kravallstaket och då blir det lättare för alla att röra sig fritt den sista dagen utan att någon tar ens plats! (man måste ju kunna gå iväg och gå på toa osv!)

- Man får nummer skrivet på handleden med tusch. Inga lappar.

- Jag & Kathy finns på plats fr o m 25/2.

- Man får ett könummer, men man kommer varje dag på uppropstiderna, annars stryks man ur listan.

Mer än det kan jag tyvärr ännu inte ge! Uppropningstider: 08.00 och 20.00 [tänk på att det kan ta flera timmar till slut].

Uppdatering! Från THF: 

Jag (Magnolia) och Kathy ansvarar för kösystemet. Eftersom det är enligt lag förbjudet att campa i Stockholm City (det är med andra ord omöjligt att få polistillstånd) kommer vi att ha "dagscamping" eller dagsköande, som det heter. Det går till såhär:

Vi möts lördag den 27/2 kl 09:00 i parken som ligger bakom Entré 6 vid Globen. På plats får man ett könummer i tusch på handleden och lämnar namn+personnummer. Man kan få könummer vid alla uppropstillfällen.

Uppropstillfällen är kl 09:00 - 15:00 - 20:00 på platsen angiven ovan med kontroll på könummer, namn och personnummer. Missar man ett upprop stryks man ur listan och hamnar sist i kön när man väl kommer tillbaka. Vi gör undantag i extrema fall t ex situationer som gravt påverka ens ekonomi/skolgång. (Detta gäller främst de som jobbar och t ex måste vara på ett möte, trots ledighet för att det annars kan påverka deras ekonomi/arbete) Vi måste dock veta om detta innan uppropet via personen som inte kan komma och tillåts max två gånger. Vi kommer vara stenhårda på detta.

Man får lämna området under kortare stunder för att handla/skaffa mat, gå på toalett, duscha, byta om, om nödvändigt. Man får inte gå innan alla blivit uppropade och fått könummer. Man kan inte hålla platser/nummer åt andra som kommer senare. Man kan heller inte gå i skolan eller jobba samtidigt som man köar.

Natten mellan onsdag 3/3 och 4/3 är vi ute hela natten, eftersom vi tidigt på morgonen kommer att flytta på oss till Globen med hjälp av Live Nation. Den dagen kommer vi att ändra kötiderna för att man ska kunna sova ett antal timmar. När vi flyttat på oss till Globen ger vi inte ut fler könummer och uppropen upphör. 
--- 
Taget från THF - Lite info om köandet i Göteborg: 

Det kommer ju vara flera köer i Göteborg för de som har ståplats. Därför tänkte vi att den som står längst fram i varje kö får ta på sig ansvaret att skriva nr + entré (t.ex. den som står först 1 (5)) till alla de som kommer före klockan 10:00. Man kan även ha en lista med namn & telefon nummer för att lättare nå folk om det händer någonting på plats.

Detta också för att man lättare ska kunna lämna kön på dagen för att köpa mat/gå på toa osv.
Och dessutom för att man lättare ska kunna hålla i ordning alla när insläppet sätter igång.


Kommentarer
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

När de som ska campa har gått upp mot Globen (samma dag som konserten) så blir det inga fler upprop och inga fler nummer ges ut. De som kommer samma dag och börjar köa som konserten behöver inte oroa sig över det! Se bara till att hålla era platser när ni går och handlar mat osv genom att lägga era saker där eller gör så att en av er stannar kvar. ;p

2010-01-07 @ 23:24:34
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: yalda

Ok jag fatta inte så mkt xD



Ska gå på Gbgs konsert. Och vi som ska gå bestämde att jag ska övernatta eller vara den första som ställer sig i kön,och dom andra skulle komma senare. Och om man inte får hålla platser åt andra får jag ju vara i konserten ensam :/ elr gäller det bara Sthlm ? xD

2010-01-07 @ 23:37:01
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det gäller på båda ställena.

2010-01-07 @ 23:39:35
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: bson

Hm, får man hålla varandras platser i "den riktiga" kön? alltså att man är 2 och den ena kan gå och handla etc?

2010-01-07 @ 23:52:44
URL: http://www.GlasbitarISkon.devote.se
Postat av: Anonym

"Magnolia och Kathy ansvarar för kösystemet, och de börjar köa 1 vecka innan konserten."



Varför får dom börja köa 1 vecka innan? :S

2010-01-08 @ 01:06:12
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Bson

Det måste man ju, hur ska man annars kunna fixa käk och sånt viktigt?



Anonym

Får och får, den som vill kan ju dra dit så tidigt med men de två håller i själva kösystemet med nummer och sånt i Sthlm.

2010-01-08 @ 01:08:04
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: johanna

- De som köar måste sova i kön, och befinna sig i närheten under dagarna



Alltså, säg inte att dom som BOR i sthlm kan gå dit tidigare och ta nummer, medanst vi som kommer dagen innan inte kan? Förstod inte riktigt. Och vadå sova i kön? Nyss fick man ju inte komma förrän 07:00? xD



Vad händer om man kommer dit vid 04:00 på natten? Får man siffra?



Nu blev jag livrädd. Börjar ångra mina ståplatser :|

2010-01-08 @ 01:52:35
Postat av: johanna

- De som köar måste sova i kön, och befinna sig i närheten under dagarna



Alltså, säg inte att dom som BOR i sthlm kan gå dit tidigare och ta nummer, medanst vi som kommer dagen innan inte kan? Förstod inte riktigt. Och vadå sova i kön? Nyss fick man ju inte komma förrän 07:00? xD



Vad händer om man kommer dit vid 04:00 på natten? Får man siffra?



Nu blev jag livrädd. Börjar ångra mina ståplatser :|

2010-01-08 @ 01:52:57
Postat av: Jenny

Oh shit... jag ska gå ensam, så jag antar att jag får ha med mig mat som är lätt och ha med sig och klara mig på det hela dan! xD Kan ju inte lämna kön.

2010-01-08 @ 04:08:15
Postat av: Louise

Vadå, måste man köa? Hallå om man har sittplatser spelar det väl ingen roll...? Då har man ju sin plats..?

2010-01-08 @ 11:14:54
URL: http://louisebhult.blogg.se/
Postat av: xxdownonyou

ehm fråga.... alltså när FÅR man börja köa utanför Skandinavium? :O skriv gärna när du vet hur det ska funka i GBG också, för nu är jag as förvirrad x(

2010-01-08 @ 11:52:19
URL: http://weinenschatten.blogspot.com
Postat av: Lisa

Kommer de till personerna och frågar om namn och sånt eller måste man gå till de?.. det är nog inte så lätt att veta vilka det är ju?

2010-01-08 @ 12:24:29
Postat av: Denise

eftersom de inte finns så mycket info om gbg konserten & hur allt ska hållas där & exakt kommer du skriva ett inlägg om det senare igen kanske när allt är fastställt & så :)?

så man får reda på var man ska tälta osv, om man nu inte får tälta utanför scandinavium osv?

2010-01-08 @ 13:00:09
URL: http://durchdienacht.blogg.se/
Postat av: Majabaja! :*

Det här är ju för fan sjukt.

Vem klarar inte av att köa?

Vi är ju inte 3 år gamla precis.

Alla vet ju hur man uppför sig.



"- Den som inte är på plats under uppropen (som sker på bestämda tider) blir av med sina nummer och hamnar sist i kön."

Helt sjukt.

Tänk om jag skulle vara & skita, så ropar dom upp mitt nummer.

Tror ni seriöst, att jag skulle ställa mig sist i kön då?

Fan heller.

2010-01-08 @ 13:46:41
URL: http://failedwhore.blogg.se/
Postat av: olivia

jag har sittplats i stockholm, räcker det om jag kommer ca 3 timmar innan? för jag har ju bijett och sånt. sen haha kommer man kunna gå på toa och sånt inne i globen innan konserten?

2010-01-08 @ 14:14:25
Postat av: Bea

Du råkar inte veta något om köpenhamn konserten? för jag och ngra kompisar ska dit och ingen av oss har riktigt koll på vad som gäller.. (:

2010-01-08 @ 15:14:12
Postat av: SANNA

MEN SERIÖST.. det kommer ju inte ens hålla.. Inte ens hälften kommer ju veta om detta när vi ska köa. Och varför ska dom liksom bestämma det? Det är ju som sagt drygt hälften som är medlemmar på th sidor och läser th bloggar. De kommer ju inte veta ett skit.. jag tror fan inte att det kommer att hålla tyvärr..

2010-01-08 @ 15:39:35
URL: http://blacktoast.blogg.se/
Postat av: fanny

men alltså, vi som inte har tid att köa liksom en vecka, 4-5 dagar innan då??

jag tycker att det är så omoget att man måste köa så himla länge innan för att få bra platser, rent av sjukt!

hur många av oss kommer kunna få tillstånd till att köa flera DAGAR innan av våra föräldrar0, ligga och sova i en sovsäck på marken i sveriges kalla vinter på natten på någon gräsplätt som förmodligen kommer vara täckt av snö. det är inte särskilt säkert och JAG vet att jag inte kommer få det.

jag och mina kompisar hade tänkt åka ca 03:00 på natten den 3 mars, så är vi där ungefär en dag innan. men om alla kommer "campa" i kö till konserten ca en vecka innan, kommer vi inte få några bra platser alltså.

och jag och en av mina vänner kommer vara på ett konfirmationsläger och kommer hem på kvällen den 3e, så även om vi ville har inte vi möjlighet att köa så länge som flera dagar.

jag tycker att det är så otroligt onödigt.

jag blir så.. upprörd.



och btw, inget illa menat mot dig elina, du är ju bara "budbäraren" eller vad man ska säga! :)

2010-01-08 @ 16:03:31
URL: http://fannyhansen.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Johanna

Om du vill campa så måste du sova i kön, så är det ju. Campingen är en bit bort från själva Globen - vi får inte stå där utanför och köa förrän samma dag som konserten. Var inte rädd, det är inte så krångligt som det verkar. Om du kommer dit på natten mot dagen de ska ha konserten så går du bara till campingen där resten är, då får du kanske ett nummer men när ni sen rör er upp mot Globen så gäller inte numren längre och då blir det inget mer upprop eller så.



Jenny

Du kan gå iväg om du lägger kvar dina saker i kön :)



Louise

Nej, har man sittplatser måste man inte köa. Du kan komma till Globen 10 min innan konserten om du vill eftersom du har en plats reserverad.



xxdownonyou

Jag vet inte det än, men så fort jag har letat upp något så uppdaterar jag - både inlägget och i kommentarerna.



Lisa

Personerna kommer vara där hela tiden ute och campa så det är bara att fråga någon som sitter där vem du ska gå fram till och ge ditt namn och personnummer (tex: 1990.10.15).



Denise

Utanför Skandinavium så ska de nog campa på en övergiven fotbollsplan eller så skulle jag tro. Men ja, jag ska fixa med uppdateringar! Don't worry.



*Majabaja!:*

Du får se till att gå och skita på obestämda uppropningstider. 8D



Olivia

Du har sittbiljett, du behöver inte köa om du inte vill. Du har liksom inget att förlora som vi med ståbiljett har. :)



Sanna

Vi får väl se, det gäller väl att sprida ut det så fort som möjligt. ;p



Fanny

Jag tror inte det är så farligt alls. Ingen konsert är slutsåld än, och jag tror att alla kommer få bra platser ändå. Det är när man väl kommer in i arenan som det gäller att springa helvete XD Om det är något du undrar så föreslår jag dig att ta det med någon på THF eller så, för de kan nog ge dig en direktförklaring! :) Och nej, som sagt, jag är bara budbäraren här. ;p

2010-01-08 @ 16:14:23
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: xxdownonyou

som jag har fattat får man inte köa fleradagar innan, utan samma dag som konserten är från och med en viss tid, campa brukar aldrig vara tillåtet att göra flera dagar inna, iaf inte här i sverige eftersom alal irriterande tanter blirstörda av det XD

haha nej men som jag har fattat så ska köandet börja samam dag som konserten och inte en vecka innan eller så?

2010-01-08 @ 16:15:08
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Man får inte börja köa utanför Globen förrän kl 07.00 samma dag som konserten MEN man får campa en bit bort en vecka innan! :) Alla som har campat i en vecka eller så kommer sen att röra sig upp mot Globen när klockan ör 7 på morgonen samma dag som konserten.

2010-01-08 @ 16:18:32
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: josefin

men om det är folk som kommit under natten till den 4 mars och står och köar vid globen när hela skocken kommer hur ska man då få dessa att flytta på sig. Eller om det är fler som köat länge och sedan inte vet ett dugg om detta och tror att de är först, ofta de kommer att vilja ställa sig någonstans i kön då? lite... ja vi får se hur det går

2010-01-08 @ 16:37:00
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Man får inte köa utanför Globen förrän kl 7 så alla som kommer innan dess måste gå till campingen där alla andra TH fans kommer hålla sig och sen går alla tillsammans upp till Globen! :)

2010-01-08 @ 16:39:35
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: josefin ;D

men jag har själv köat utanför globen innan klockan 7, det är ingen som säger till en att inte vara där. Det kommer lätt att kunna bli missförstånd

2010-01-08 @ 17:05:28
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jasså, okej. Aja, blir man tillsagd så är det väl bara att gå till campingen antar jag. ;p

2010-01-08 @ 17:07:59
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: josefin

vi får hoppas på det 8D

2010-01-08 @ 17:28:44
Postat av: joss

när man väl kommer till globen säger du att dom hära numrerna inte gäller varför ska man då campa?

jag fattar knappt någonting.

jag har inte tid att campa i en vecka innan, och jag hade tänkt vara där lite innan sju på morgonen den dagen och fattar ingenting.

Man kan ju inte hålla på och bestämma sådant.

hur många kan göra så liksom?

någon kommer ju dö av kyla säkert om det forsätter vara kallt som det trolitvis kommer vara.

2010-01-08 @ 18:21:51
URL: http://cuteoverload.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Joss

De gäller bara när man ska campa, i den kön. De som kommer först då kommer såklart först i kön sen utanför Globen. Kösystem är viktigt så ingen snor ens plats för ingen vill väl ha någon som tränger sig, eller? XD Uppropen och könumret ska bara gälla i campkön som senare rör sig vidare upp mot Globen - sedan kommer resten hur som haver. Det är iallafall vad jag har läst! :)

2010-01-08 @ 18:39:43
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Sabina

nummersystemet gäller inte oss som börjar köa utanför globen samma dag, nej :) vi får ist paxa våra saker för at tköpa mat!

2010-01-08 @ 18:42:56
Postat av: Emma

De som har campat kmr behålla sina nummer i globen-kön. De som har kommit efter kl 7 på morgonen på konsertdagen kmr inte få nått nummer. Om man ska gå iväg o handla mat (gäller alla oavsett nummer eller ej) så går man antingen ensam och har en kompis kvar i kön vid ens grejer (om man är 2st exempelvis) ELLER så lägger man sina saker kvar o går tillbaks till sina platser efter man har fixat maten. hoppas alla förstår nu =)

2010-01-08 @ 18:52:31
URL: http://blogg.se
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Tack Emma! :) Verkar som det har klarnat upp lite nu eftersom vissa verkar vara oroliga.

2010-01-08 @ 18:54:42
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Fanny

Så alltså , som jag förstått det ;



Det är folk som kommer köa en vecka innan , dem får nnummer , sen när dem går mot globen så gäller inte numrerna längre? Sen så får man bara sitta och se glad ut i ca 14 timmar och be en kompis gå och handla. Och sen kommer ju folk ställa sig ca 1-2 innan insläppet och då ska man ha en bra plats och lämna sina saker, sen är det bara att springa som en dåre. Jag som inte hämtat min biljett ännu , vet inte hur man ska springa , kommer folk visa vägen?

2010-01-08 @ 19:01:56
URL: http://barbiesliv.blogg.se/
Postat av: Yalda

Men det står ju typ inget om Gbg får man campa utanför scandinavium elr inte för jag tror det kmr var a en ishockey match dagen innan konserten.

Och får man köa innan kl 07.00 :)

2010-01-08 @ 19:04:39
Postat av: Johanna

Tycker flera av er är så orealistiska. Ni kan ju gå och köa 2 veckor innan om ni känner för det, men var beredd på att vara jävligt ensamma om det. Det är mars. Det är kallt, väldigt långtråkigt & kanske tillochmed blött. Matvanorna, dryck & sömn kommer påverkas och varför göra det i två veckor när alla andra ändå kommer senare?



En vecka är tillochmed för lång kö-tid. Jag kommer samma dag dit, jag tänker inte sitta och frysa osv. utan garanterad plats långt fram. Spelar ingen roll om jag så kommer sist, kan fortfarande få bra plats i Globen.



Ni behöver inte offra 2 veckor för det. Tänk efter lite och inse att tillochmed 2 dagar är tillräckligt. Herregud!

2010-01-08 @ 19:10:23
Postat av: Emma

Fanny, de som har campat kmr tydligen få behålla sina nummer så ingen kan gå före. Om och när dom går och handlar käk , duschar eller nått så mister dom inte sina platser men andra som inte har campat och kommit till globen efter kl 7 på morgonen får inget nummer och måste paxa sina platser när dom går iväg och handlar, duschar eller så. Mna måste inte hänga av sig sakerna heller, inte när jag var där sist iallafall. De var okej att ta med in i en väska :)



Nummerna dom som campar får gäller tydligen men inte i samma "form". alltså, de blir inget uprop som de blir på själva campingen lix för de blir hundratals fans där ute och de skulle ta forever. De som har nummer riskerar inte att förlora sina platser om dom går i väg, oavsett om en stannar eller om alla går. De som inte har nummer riskerar att förlora sina platser om alla går och inte paxar sina saker. Om en stannar så är de okej för då är det ju också paxat.



Dessutom så ska vakterna på Globen dela in alla i grupper typ och sen leda in alla i arenan =) de kommer bli okej , oroa er inte. De är inte så krånligt som dt verkar!

2010-01-08 @ 19:10:40
URL: http://blogg.se
Postat av: Anonym

Jag tror inte heller att man får en sämre plats ifall man kommer dit samma dag, inte en chans.

2010-01-08 @ 19:12:57
Postat av: Majabaja! :*

Bara tränga sig fram under konserten.

Hur svårt kan det vara?

2010-01-08 @ 19:27:13
URL: http://failedwhore.blogg.se/
Postat av: Tokio

jag ska tiöl både sthlm och danmark, i sthlm har jag sitt plats och i danmark har jag ståplats. Hur ser kö systemet ut för konserten i danmark? När får man börja köa? Snälla svara om du vet!

2010-01-08 @ 20:14:59
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ I Danmark får man inte börja köa förrän samma dag som konserten kl 08.00 på morgonen. Ingen får campa heller, det är strikta regler på det.

2010-01-08 @ 20:25:40
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kan inte du förklara det här med kameror? Har inte riktigt fattat det. Ska de visitera alla som kommer bara för att se till att de inte har en "för bra" kamera med sig?

2010-01-08 @ 21:35:52
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Digitalkameror är okej (göm den för säkerhets skull dock) men inte systemkameror förutom om man är fotograf. De visiterar alla utanför för vassa föremål och sånt som inte ska kunna skada folk eller deras utrustning på scen (tex om man kastar upp en vattenflaska så allt förstörs).

2010-01-08 @ 22:53:18
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: josefin

men om man "smugglar" med en systemkamera då? ;D kommer de typ ta den då lr ? Och hur sjutton kan de se om nån har systemakera sen när konserten börjar? 8D eller är jag knäpp nu?

2010-01-08 @ 23:22:36
Postat av: Anonym

Så om de upptäcker en (för bra)kamera, vad gör de då? Får man lämna in den någonstans eller får man inte komma in? Finns ju rätt många kameror nuförtiden som klassas som digitalkamera men har vissa systemfunktioner.

2010-01-08 @ 23:35:20
Postat av: Anonym

Om det inte är upprop på natten gav kösystemet stockholmarna en enorm fördel som vanligt. Dom kan ju sova hemma :S Fyfan.



Alla får inte samma chans nu. Varför inte bara köra från 07:00 enligt globens regler och skapa en jävla kö? :s varför övedriva tiden så mkt för en konsert :s som sagt, alla får inte chans. kösystemet må va rättvist för dom som är där & har möjlighet till de, för oss andra är de fett jävla orättvist :/



Nu tappade jag humöret helt :(



Måste skaffa fram 4 extra tusen om jag ska kunna köa.. de blir lätt :) ... inte :((



2010-01-09 @ 00:13:43
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Hittar det kameran oavsett vad de är för typ av kamera så brukar de ta den och sen får man hämta den efter konserten. Lyckas man ta med sig den in och konserten har börjat så brukar de inte bry sig.

2010-01-09 @ 01:01:25
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Siri

men var är det lämpligast att gömma kameran då? Du råkar inte ha nåt förslag på en bra kamera som tar bra konsertbilder btw? 8) behöver en ny!

2010-01-09 @ 01:16:16
Postat av: Anonym

Brukar de titta noga efter kameror? o hur får man i så fall då säkrast med en in? :S Känns ju lite konstigt om "alla" efter konserten ska stå i kö för att hämta sin kamera...

2010-01-09 @ 01:30:36
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Vi är tjejer, använd fantasin! XD Jag såg ett repotage från sommaren 2008 tror jag det var då Bruce Springsteen skulle spela i Sthlm och då visade dem hur vakterna visiterade fansen utanför. De fick stå med utsträckta händer åt sidorna sedan drog de bara med sina händer lite snabbt på armen, sidorna och låren. De som hade handväskor kollade de bara igenom i några sek och frågade ifall det var något vasst föremål i osv.

2010-01-09 @ 01:53:24
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Isabella

Det verkar som ett detta fövirrade rätt många, kanske borde du skriva ett inlägg om att detta bara gäller för kön i campingen? :)

2010-01-09 @ 10:32:14
URL: http://blackrose.blogg.se/
Postat av: josefin

så man kan försöka smuggla in en systemis och om man lyckas kan man fota hejjvilt under konserten utan att behöva oroa sig ? Och om de tar den har man bara en extra digitalkamera i BH:n? 8D

2010-01-09 @ 14:07:02
Postat av: Emmah

Tack för uppdateringen <33 asså de är faktiskt rätt bra system ändå för många kommer åka direkt från Sthlm till göteborg så ingen kommer typ ha tid för att köa/campa länge i Göteborg :P



Bäst att inte ta med sig system ifall vakterna snor den, ta hellre digital och göm den på ett säkert ställe ;D

2010-01-09 @ 23:15:52
Postat av: johanna

Men vafan, dom borde ju ha till klockan 12:00 i stockholm också isf! nu blev jag arg, igen -.-



jag kommer iaf dit typ 04:00 och går dit vars dom köar, och jag ska bannemig ha en siffra på handleden.



men egentligen, de är ju säkerligen många som inte vet om detta och kanske går och sätter sig 05:00 utanför globen tillexempel, och ingen kör bort dom.. då kan väl inte dom som haft kösystem köra bort dom väl? :s de är ju´bara sjukt, kösystemet är ändå något THF kommit på. massor är inte medlem där och medvetna om nå kösystem :s



2010-01-09 @ 23:29:04
Postat av: Denise

asså jag har läst alla kommentarer, läst själva inlägget flera gånger & jag är så förvirrad just nu xD. Kommer det mer info om GBG konserten? som tex exakt var man ska tälta, så jag vet var jag ska när jag väl kommit till GBG? & fattar inte riktigt varför man ska få nummer igen på konsertdagen? om det nu bestäms så xD.

2010-01-10 @ 00:00:46
URL: http://durchdienacht.blogg.se/
Postat av: Denise

oj nu kände jag mig liite väl dum, missade att du skrivit att du uppdaterar mer info när det kommer xD

2010-01-10 @ 00:02:33
URL: http://durchdienacht.blogg.se/
Postat av: Anonym

kanske dum fråga mene de e väl ba för dom me ståplats?

2010-01-10 @ 09:47:07
Postat av: Fanny

Så man kan komma till campingen en vecka innan , få ett nummer och åka hem och sova eller? :D

2010-01-10 @ 11:15:19
URL: http://barbiesliv.blogg.se/
Postat av: Fanneyh V

Det är jag som är medlemmen på thf ;) hoho



Nejmen i Göteborg kommer vi antagligen flytta kön någon gång på natten till den 5e (dvs flytta den till arenan) och då kommer dom som kommer efter få nummer, fast troligen bara informationsnummer, inte uppropsnummer, då alla kommer köa på en rad redan liksom.



Kul att veta va? 8D

2010-01-10 @ 12:56:11
Postat av: Fanneyh V

Skriv gärna till på göteborg också att man INTE köar utanför arenan, utan att en bestämd plats kommer inom kort. :)

2010-01-10 @ 13:10:54
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Johanna

Ingenting är bestämt än. Jag är inte heller medlem på THF men folk sprider ut allt ändå! :)



Denise

Det finns ingen bestämt plats än men det blir som Fanneyh sa över här INTE utanför arenan.



Anonym

Ja.



Fanny

Nej, för då missar du upptropen.

2010-01-10 @ 13:17:03
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Fanneyh V

Och INGEN ska sova hemma, då det är 2 upprop /natt i Göteborg. Så sover man hemma säger man adjö till sin plats.

2010-01-10 @ 13:32:15
Postat av: sarahhh

asså fattar inte ett skit...ett är iaf säkert: jag helt sjukt.ja köar inte 1 VECKA och offrar mitt lov för att få "bra platser" och jag åker inte dit mitt i natten för att sedan komma dit och få "dåliga platser". tror inte att andra vill göra de heller, visst, de är th som kommer men ändå,man skulle väl kunna börja köa samma dag elr 1 dag innan konserten??

2010-01-11 @ 20:41:12
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Självklart, och jag tror inte du får en dålig plats pga det heller. Flera får inte köa (som har ståplats) och de flesta kommer komma dit (Sthlm) på samma dag så.. Dessutom kan det fortfarande vara pisskallt ute, inte så kul att campa eller köa länge då inte! :)

2010-01-11 @ 22:23:44
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: xxdownonyou

förlåt inte ditt fel Elina,

men varför i h******* ska det vara tillåtet att köa en vecka innan?! alla som inte kan köa får ju inte samma chans och då hamnar de aslångtbak D: och nummrena... det låter knäppt som de tänker göra, det hade funnits 1000 enklare sätt och varför får man inte nummer om man kommer samma dag? jag fattar inget .... (känner mig trög) det känns jätte fel allt det här men köandet nu....

2010-01-12 @ 16:40:34
URL: http://weinenschatten.blogspot.com
Postat av: Carro

^^ nej asså, oroa dig inte. dt är typ 10 pers som ska köa i Stockholm :D dessutom lär dt inte bli slutsålt heller, finns asamycket biljetter kvar till bdåa konserterna så alla med stå kommer få bra utsikt ändå :D



tack för uppdateringen! :D

2010-01-12 @ 17:03:41
Postat av: Anonym

Från THF va? :)

2010-01-12 @ 17:05:11
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym

Fått det skickat i mejl men jag antar det! =)

2010-01-12 @ 17:05:47
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Tokio

tack så mkt för ditt svar elina!

Men hur ska man göra, jag har aldrig haft ståplats på en konsert förut så jag vet inte riktigt hur det går till. Ska jag vara där lite innan 8 ändå så man står i kö till kön liksom xD Eller ska jag bara vara där då kl 8? Är den mindre chans att man kommer långt fram nu när man först får va där på morgonen, det kommer ju att vara fler där då en om man hade kommit dagen innan. Jag hade planerat att vara där så tidigt som möjligt vilket nu blir kl 8. Om jag är där liksom hela tiden och kommer lite innan 8 tror du att jag kommer få stå långt fram då? eller är det bara att glömma drömmen att få stå precis framför scenen? Tacksam för svar!

2010-01-12 @ 18:13:30
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Du ska vara där 08.00, de andra fansen kommer också dit ungefär samtidigt. Jag vet inte riktigt hur det ser ut för den danska konserten, hur många biljetter som har sålts men om man kommer tidigt samma dag som konserten (eftersom man inte får campa i Danmark enligt lagen) så får man garanterat en bra plats. Det är samma sak här i Sverige på båda konserterna. Vi är inte så mycket fans här men dock kommer det en hel del från andra länder som också ska köa/campa men om man kommer tidigt på konsertdagen så får man garanterat en bra plats - kan inte tänka mig något annat eftersom både Globen och Scandinavium är långt från slutsålda och kommer säkert inte ens att bli det! Oroa dig inte, du får nog en bra ståplats! :) Ingen får börja köa där utanför innan kl 08.00 så varför skulle du inte få en bra plats om du kommer 08.00 när alla ändå kommer samtidigt? XD <3

2010-01-12 @ 18:30:32
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

okej, är jag trög eller har jag bara missat nåt? haha.

frågar iallafall. Så, om man bara körar på dagen av konserten, får vi inga nummer då? Det måste vi väl få eller, för annars kan vi inte gå därifrån och typ gå på toa och sånt, haha?

2010-01-12 @ 19:12:22
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Som sagt, då lämnar du bara kvar dina saker om du är ensam eller så stannar din kompis kvar på platsen och vaktar.

2010-01-12 @ 19:32:57
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: bson

Hej, asså, jag fattade inte riktigt det senaste, får de som campar ställa sig tidigare i kön än de "vanliga"?

Eftersom det står att dom ska gå till skandinavium typ 03:00 på morgonen?

Är rädd för att inte få en plats eftersom man har ståplats :/

2010-01-12 @ 22:21:30
URL: http://www.GlasbitarISkon.devote.se
Postat av: Bea

Det där med att ha upprop klockan 3 på natten är både smart och VÄLDIGT idiotisk. För alla kmr ju sova, och tro mig... alla kmr behöva en HEL natts sömn och om vi blir väckta klockan 3 och sen 7, så kmr det bli seriösa sömnrubbningar. Visst, jag fattar att det där med hotell och så. Men att sova mellan 22-03 är inte tillräckligt om man klara av en TH konsert och köa en längre tid. Det vet jag av personlig erfarenhet.

2010-01-13 @ 01:01:23
URL: http://beahotel.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Bson

Campingen är en sak, kön utanför arenan är en annan. De som har campat kommer självklart stå först i kön utanför arenan (i samma ordning som på campingen). Oroa dig inte!

2010-01-13 @ 02:13:12
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Tokio

tack igen! Gud vad jag längtar till konserten!!! Det är "bara" 47 dagar kvar tills konserten i danmark och 50 dagar kvar tills den i sthlm..:D Underbart :D tror inte att jag är den ända som längtar hehe <3

2010-01-13 @ 11:59:03
Postat av: honey

varför måste ni övernatta, dt e fan bara tokyo hotel.



en vecka ? allvar?

2010-01-17 @ 00:22:39
Postat av: victoria.

så asså om man köar flera dagar innan konserten i GBG så får man asså ett könummer och sådant? :O får man inte sånt från fredagen den 5e klockan 07.00 då eller? förstår inte riktigt. haha.

2010-01-17 @ 17:50:22
Postat av: Stephanie

Du kanske borde uppdatera det här? Nu har vi tydligen inget tillstånd för att campa både i sthlm och gbg. allt är kaos, och globen är vårat sista hopp om att få tillstånd.



Läs på THF, där står det allt.

2010-02-03 @ 22:49:16
URL: http://phantomriider.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Jag ska lägga upp det när jag kan. Hoppas vi får mer info också för då blir man inte så förvirrad och kan ge en mer klar bild av allt. ;p

2010-02-04 @ 22:12:37
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det där gäller alltså BARA de som ska campa i tält osv, inte de som kommer efter kl 07.00 och ställer sig i "Globenkön" direkt? Det är det inga ändringar på va?

2010-02-05 @ 19:46:17
Postat av: Bea

asså... är det också förbjudet i GBG? Jag blev lite lost där... :S

2010-02-05 @ 20:23:28
URL: http://beahotel.blogg.se/
Postat av: emma

Jag har en fråga..Snälla Elna svara också :D :o

i Hamburg, vet du om man får köa där? jag måste veta det <3

2010-02-05 @ 23:19:06
Postat av: Anonym

får man inte komma 1-2 dagar inne UTAN att campa? alltså bara sitta? :S

2010-02-06 @ 12:21:54
Postat av: Anonym

hahahahahahhahaha thf failar

typ som om dom har makten över hela sveriges thfans

deras lilla upplägg kommer aldrig funka. den som kommer först tar hand om kösystemet, så är det och kommer alltid att vara. dom kan knappast komma och tro att dom kan ta över hela jävla konserten bara för att dom råkar äga en löjlig sida som bara 12åriga fans spammar.

va inte så jävla naiva

2010-02-06 @ 13:26:08
Postat av: Lellie

jag fattar inte :S vet bara att jag inte kommer kunna vara i sthlm för än kvällen den 3:e, tidigast! kommer tappa bort mig totalt :S hjälp...

vart kommer den här campingen att vara någonstans?

2010-02-06 @ 13:33:24
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Precis, det gäller de som ska campa. Det gäller både i Sthlm och GBG. Vad jag läste om kösystembet (dvs uppropen och sånt) så ska det fortfarande gälla i GBG och i Sthlm får vi väl se hur det blir nu när vi inte har tillstånd att campa men flera fan ska ju campa ändå tydligen så den som kommer dit först får väl hålla i det OM nu inte Magnolia och Kathy håller i det, såklart. Men det kommer att vara upprop och sånt i Sthlm med för de som är där minst 1 dygn! :) Hoppas ingen blir förvirrad av denna kommentar nu, haha. ;p

2010-02-06 @ 17:31:17
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Sofia

vi är flera som kommer campa en bit ifrån uifall vädret är bra annars sover vi på hotellen :D men typ i den där skogen, ni vet ? precis bredvid. där kommer flera th fans vara ELLER så kommer vi campa utanför arenan :D tror inte dom kommer köra bort oss för de har dom inte gjort förut ;) så, alla s om ska köa i minst en dag är välkomna :D antingen till skogen/gräst där eller utanför arnean där vi andra kommer vara :D

2010-02-06 @ 17:33:20
Postat av: Anonym

...alltså, är det nån th-fanclub som har kommit på det här eller? Varför ska vi följa det? Dessutom kommer det vara massa människor som inte vet om detta... Verkar helt sjukt...

2010-02-07 @ 10:12:02
Postat av: Sofia

Hej Elina.

Jag är ledsen men min hjärna har frusit och jag förstår ingenting just nu. :p Kanske bara är jag som är jättr trög (men då får jag vara det) men får man köa utanför globen eller inte? Jag och min kompis har tågbiljett upp till sthlm den 2e för vi tänkte börja köa då.. Den här skogen där alla skulle vara, man får inte vara där nu alltså? & Enligt globens regler får man ju inte köa utanför globen.. så hur gör man?

Skulle vara jätte glad för ett svar =)



Tack för en underbar blogg!!

2010-02-07 @ 10:55:38
Postat av: Sandra

Öööh tror ni att ni bestämmer eller?

2010-02-07 @ 14:32:57
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

De som har beställt allt är THF, svenska officiella fancluben och svenska officiella street teamet.

2010-02-07 @ 15:03:26
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Emma

Alltså jag tycker allt är så krångligt. varför inte göra på det hederliga viset, man får börja köa från 07.00 och då är det bara att gå dit och ställa sig, och hålla sin plats. Varför komplicera allting med massa nummer och sånt skit. gör som man gör på alla andra konserter, och jag tycker inte thf borde få bestämma det där. dom är precis som alla andra. dom borde inte bestämma ett skit

2010-02-08 @ 13:03:46
Postat av: Madeleine

Såhär är det, att vi från Fanklubben, THF och Street Teamet har INGEN befogenhet över huvud taget att bestämma det här eller att göra detta officiellt!

Vi har ingen bakom oss: Inte Globen/Scandinavium, Universal, Polis...Ingen. Därför kan inte vi fastslå det här som officiellt! Det här är dock ett förslag som satts ihop av seriöst engagerade människor som vill att detta ska lyckas.



Det som skrivits här ovan är ett sammansatt förslag, för fansens skull! För de som kommit till oss (och det är många) och bett oss om att samordna ett kösystem. Detta har inneburit ett problem för oss, eftersom vi inte har tillåtelse eller befogenhet att bestämma något egentligen. Tanken har slagit oss: Kommer folk att ta detta på allvar?

Men,detta har vi satt ihop för Er skull, inte för vår egen. Att Magnolia och Kathy så extremt vänligt har tagit på sig detta är något vi kan vara extremt tacksamma för, annars hade inte ens detta förslaget funnits.



För att detta ska fungera, för att kösystemet ska fungera över huvud taget, krävs att alla är med på det. Detta kan ses som en komplett omöjlighet, allra helst när jag läser vissa kommentarer här inne men det är ändå ett faktum. Detta går inte att genomföra om inte ALLA är med på det.



Så jag fastslår:

*Vi har inte befogenhet att kalla detta ett officiellt kö-system, trots att Fanklubben och Street Teamet är officiellt. Det räcker inte den här gången. Det krävs mer tillstånd än så.

*Vi har ingen officiell källa bakom oss!

*Det finns inget tillstånd till detta, så det finns risk att bli bortkörda!

*För att detta ska fungera krävs alltså att alla tar detta på allvar, trots att detta är sammansatt av Fans och enbart Fans utan något form av "överhuvud".



Så är det, och det enda vi kan gör egentligen är att hoppas. Hoppas på att detta ska gå vägen. Om det inte gör det är det enbart er själva ni sabbar för.



MVH

Madeleine

Official TH SE Street team

Postat av: Denise

får man inte ens tälta på den där gamla fotbollsplatsen som de pratade om i GBG?

2010-02-10 @ 19:47:52
URL: http://durchdienacht.blogg.se/
Postat av: Anna

jag får nt köa så länge men om jag skulle stå bara jag och nån kompis vid globen när resten kommer så kan de ju inte skjutsa iväg oss eller hur?



2010-02-11 @ 00:25:48
Postat av: sofie ♥

Alltså jag fattar inte ett piss utav detta, om jag och mina kompisar skulle vara där lite före 7 och sen gå till Globen vid 7, och om vi skulle komma före dom som kommer med nummer, då får väl inte dom bara ställa sig före oss, för så kan dom ju inte göra..?!

2010-02-11 @ 08:46:17
URL: http://sosofiie.blogg.se/
Postat av: Victoria

Tänkte bara kolla en sak om detta.



Vi säger att jag vill börja köa i Globenkön klockan 7.00. Om jag då kommer dit före dom som varit på uppropet... kan dom då säga att jag ska sätta mig sist i kön? Det vore ju i så fall väldigt dåligt. Skriv svaret på min blogg eller här för jag vill gärna veta detta :)



tack för en bra blogg!

2010-02-11 @ 10:43:00
URL: http://lifeofvictoriawall.blogg.se/
Postat av: dilnaz

Några saker som blev lite rörigt i mitt huvud..

1. Börjar uppropen den 25/2? Isåfall, vartdå?

2. Är det endast upprop 08.00 och 20.00?

3. Som några andra sagt, om jag köar utanför globen innan de med nummer kommer kan dom väl inte köra bort oss?



Förlåt om det blev mycket frågor men förstår inte.. x)

Kram.

2010-02-11 @ 20:55:52
URL: http://fbifamily.blogg.se/
Postat av: Madde

De kan inte köra bort någon. Ingen har någon befogenhet att köra bort någon från Globen området om de köar där lagligt från 07.00. Det är sånt här vi ska prata med Live Nation och Globen med dagen innan konserten, hur vi ska lösa allt.



Som sagt så är det på egen risk man deltar i kö systemet på annan plats. Det är inget officiellt och är helt och hållet upp till att alla sköter sig, följer regler, etc. Magnolia och Kathy gör ett toppenjobb och jag är säker på att de kommer göra sitt bästa för att allt ska fungera som det ska.

Hur det blir under själva konsertdagen kan vi alltså inte säga förens den 3:e mars då vi pratat med arrangören.

2010-02-11 @ 23:00:27
URL: http://jinxchan.blogg.se/
Postat av: Alicia

åh, shit nu blir jag orolig. Jag ska se dom den 4 i Globen



Om man kommer ditt 07.00 på morgonen och köar tror du att jag hamnar alldra längst bak? Snälla svara!

2010-02-16 @ 15:10:00
Postat av: Anonym

Jag är helt snurrig, ångrar nästan att jag köpte stå plats... Får man INTE sova utanför globen några dagar innan? Måste man vara där 07.00 på morgonen? Jag går själv,så jag kan inte tälta,tror iallafall inte det, men vet du vart man kan tälta...blev helt snurrig och orolig över det hära inlägget. kommer jag alldra längst bak om jag kommer ditt samma dag 07.00 på morgonen? please svara <3.

2010-02-16 @ 15:18:28
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Alicia

Nej, jag tror du får en bra plats då. De flesta kommer nämligen då.



Anonym

Camping är förbjuden, ja. Men som sagt, mer info om själva konsertdagen ute i kön kommer dagen innan (3e mars alltså). Du kommer inte hamna allra längst bak om du kommer dit samma dag på morgonen som konserten är, nästan alla fans kommer nämligen då. Oroa dig inte! <3 Läs det sistnämnda en gång till eller prata med dem på THF eller Madde (http://jinxchan.blogg.se/), så får du bättre svar!

2010-02-16 @ 15:29:36
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Tea

Vart är uppropen för någonstans????!!!

och om jag har fatta rätt nu så köar man på dagarna som vanligt? eller ska man bara vara där under uppropen och sen dra?

2010-02-21 @ 16:01:16
Postat av: Anonym

asså vad händer om det kommer folk innan den 25? ;o

2010-02-21 @ 20:27:22
URL: http://blacktoast.blogg.se/
Postat av: Noomii

Hej, asså jag har nu ingen aning vad som händer nu!



Jag har aldrig sett nån konsert i Globen eller i Skandinavium. Och nu har jag biljetten till TH konsert den 4:de Mars. Och nu läste jag om camping och sånt! Men jag fattar inte, i min biljett står det sittplats och rad nummer och sånt. Ska jag komma och köa kl 07 på morgonen den 4:de mars??? Om jag kommer senara dagen vad händer då? Kommer jag inte in? Eller vaddå? Eller gäller den bara dem som som har ståplats? Vad händer dem som har sittplats och radnummer allt sånt? Kan någon förklara! Ni får ursäkta mig om jag ställer frågor som dem andra har redan ställt!!! :D Men jag vill ha en ordentlig och en tydlig svar, snälla... Tack tack.

2010-02-24 @ 22:33:19
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Hej! Du får komma när du vill egentligen, men inte börja köa utanför Globen förrän kl 07.00 på morgonen den 4e mars. Camping utomhus är förbjudet men däremot ska en del fans köa på dagarna och sen sova på hotell, hemma eller så på nätterna. De som har ståplats har ju inga resarverade platser som de med sittplatser har. Ingen kan sno deras platser. Vi med ståbiljett måste därför köa utanför arenan hela dagen (konsertdagen, 4e mars) om vi vill komma långt fram. Dock tror jag inte det spelar någon roll ifall man står längst bak i Globen eller längst fram - man kommer ändå att se bra, säger flera jag känner som har varit på konserter i Globen förut med ståbiljett! :)



Du som har sittplats behöver inte köa, du kan komma till Globen 1 timme innan insläpp om du vill för du har en resarverad plats = ingen kan sno den av dig eftersom du är den som har biljetten/platsen. <3

2010-02-24 @ 23:54:35
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anna

Det jag vill veta nu är; Om jag som privatperson kommer 07:00 och kommer bland dom första i kön. Får dom som köat sen 25 alltså gå före mig så?



Isåfall tror jag inte att ni tänkt igenom det här nog bra eftersom att:

1. Man kan inte förvänta sig att alla vet om det här.

2. Varför ska man ha bättre chans att komma längre fram för att man bor i samma stad?

3. Man kanske skulle ha fastslagit det här för länge sen eftersom att man bokar biljetter?

2010-02-26 @ 03:08:12
Postat av: Denise

asså jag fattar verkligen INGENTING om hur det blir i göteborg med köandet? jag har inte hört något om en massa olika köer & sånt. Skulle vara tacksam om du kan säga vart köerna är & när de börjar köa.

2010-02-26 @ 13:12:22
URL: http://durchdienacht.blogg.se/
Postat av: dilnaz

Om man ska vara med och köa innan nu, MÅSTE man vara på plats den 27e eller kan man komma några dagar senare?? Vet att du inte har alla svar men skulle du kunna säga hur jag ska kontakta M & K?<3

2010-02-26 @ 16:45:09
URL: http://fbifamily.blogg.se/
Postat av: Tokio



känner någon här till nån bra dansk blog där jag kan få info om kö systemet och fanactioner på konserten i danmark? eller vet någon här hur dte ska gå till? får vi som kommer innan 8 nr och sånt elle rmsåte man stå i kön hela dan? ar ska man köa, är det utanför ingången till forum eller?

2010-02-27 @ 11:38:34
Postat av: Åsa Lundstedt

Tycker om det du skrev! Skojigt att se lite schyssta saker och inte endast det generella sakerna som man kan se om typ alltid. ;)

2010-12-01 @ 14:31:11
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0