Rykte: 20 stalkers utanför tvillingarnas hus?

Det snackas om att det är 20 stalkers utanför tvillingarnas hus (och poliser) som är där för att ta reda på ifall den asiatiska tjejen som var med dem på Prince's konsert i Berlin samt på Comet Awards tidigare i år, är Toms flickvän. Hon har setts med tvillingarna flera gånger än så och ska även bo nära tvillingarna (<-- därför sades det av två fans att hon åkte med dem hem från Comet Awards som var tidigare i år i samma bil). Hon kan vara en flickvän, eller en vanlig nära vän. We dont know, men nog är det lite sorgligt att det måste vara 20 stalkers (med 4 bilar) utanför deras hem för att ta reda på det.. Jag håller er uppdaterade ifall något nytt kommer ut. Om det nu är så att hon är Toms flickvän, berättar han det när han är redo och vill! :)

Kommentarer
Postat av: Anonym

Åh gud, nu fick jag en hjärtattack här. Haha (A) Men de är bara för att jag är kär i Tom ^^ Kan vara sant, kan vara något fans har fått för sig bara för att de är en tjej dom har setts med SOM VANLIGT -_- alla tjejer dom ses med ska ju bara vara flickvänner hit och dit jämt ..

2010-07-13 @ 21:18:49
Postat av: Anonym

var är hon på prince konsertbilderna? hittar inte henne :P

2010-07-13 @ 21:29:50
Postat av: Anonym

Gillar inte riktigt tanken på att han kanske har flickvän men stämmer det är han värd det för jag unnar honom all lycka, han förtjänar kärlek.

Men det som jag reagerar mer på är att det behövs 20 personer för att ta reda på om det stämmer eller inte. Helt sjukt. :O

2010-07-13 @ 21:32:46
Postat av: Anna

Är det hon med randigt linne på Princekonserten som ryktet är om..? Tacksam för svar :)

2010-07-13 @ 21:33:41
Postat av: Emma

vet du något mer om ryktet om att Bill ska ha en rysk modell som flickvän?? :)

2010-07-13 @ 21:49:38
Postat av: Bea

Kan de inte bara låta killarna va ifred , klart jag också är nyfiken men jag ställer mig f-n inte utanför deras hus för det. Det bästa är väll att låta killarna berätta de det vill och när de vill!

2010-07-13 @ 21:57:38
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym

Hon syns på tredje bilden här, bredvid Natalie: http://kaulitzandthegs.blogg.se/2010/july/princes-konsert-berlin-tyskland-57-2010.html



Emma

Nepp, inget mer.

2010-07-13 @ 22:01:56
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

fan vilket sjukt beteende! blir ledsen för killarnas skull när jag läser sånt här :/ något privatliv får man väl ändå ha lr? :@

2010-07-13 @ 22:05:47
Postat av: Hanna ♥

Seriöst de är helt sjuka i huvudet. Skakar av ilska. Skiter totalt i om Tom har flickvän eller inte just nu. LÄMNA FÖR FAN KILLARNA IFRED. Hur jävla svårt ska det vara?!

2010-07-13 @ 22:45:27
URL: http://socolorful.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

^ Precis, och så behöver det inte alls vara. XD Men jag antar att det också är något man intalar sig, att de bara är en vän eller nåt för att man ska kunna hantera det bättre själv. Så är det oftast om man är kär, man blockerar sanningen lite grann för att det inte ska göra lika ont. Men i det här fallet kan det ju faktiskt vara en vän, men time will tell antar jag. :p

2010-07-13 @ 23:41:42
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Sofia Vienna

varför är hon toms flickvän? Hon kan väl lika gärna vara bills, eller?



anyhow, kul för honom om det nu är sant. Tycker samtidigt väldigt synd om tvillingarna för att dom utsätts för detta.

2010-07-13 @ 23:47:25
URL: http://sofiavienna.se
Postat av: Jassy

haha, i absolutely love how u elina mix english and swedish in your text all the time :D lol. but as far as this rumor, i dont buy it, as usual. just becasue they r seen with some girl, it doesnt mean they r together. i know many fans are worried about them gettin girlfriends cause they r in love with the boys, but when and if they do get girlfriends i really hope the fans who r in love with them, doesnt stop living their life and will continue loving the band and their music and simply not focus on their girlfriends even though it might be hard... i hope you get my point in this.. it sucks sometimes being in love, but at the same time you only want the person you love, the best. still, i think this half asian chick is just a friend of natalie. i remember talking with u elina about the pictures from her facebook. it seems as if theyve known eachother for a while..

2010-07-13 @ 23:48:54
URL: http://tokiohotelamerica.com
Postat av: Jassy

wow, such a long comment i just posted!!! lol. hope u will read it all ;)

2010-07-13 @ 23:49:42
URL: http://tokiohotelamerica.com
Postat av: Ida

Det är fan helt sjukt hur folk tänker. Har stalkers ingen vett i skallen? Shit.. Låt dom vara och låt dom få ha det lilla privatliv de faktiskt har kvar. Blir så himla irriterad på sånt här! Förresten så hoppas jag verkligen för Toms skull att det är en flickvän. Han har ju pratat om att hitta den rätta ett bra tag nu! Hoppas ryktet stämmer. :)

2010-07-13 @ 23:51:42
URL: http://pappasguldkort.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Sofia Vienna

Ingen aning faktiskt, men hon kanske har setts mer med Tom. *shrug'



Jassy

Haha, I know! XDD Im so used to write in English, I've been chatting with fans from across the world for so many years now so English has become my second language, if not my first. XD I often mix words like that, and that without even notice it myself. XD Yes, I both remember our conversation and get what you're trying to say as well! =)

2010-07-13 @ 23:54:27
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

när kom den här tjejen från asien in i bilen egentligen ? Har någon sett/hört talas om henne före comet efterfesten eller är det bara nu som detta ryktet har kommit ? Eller vad tror du Elina, är det hans flickvänn eller inte eller bara en vänn ? :) kram.

2010-07-14 @ 00:13:51
Postat av: Vanja

Detta är verkligen löjligt, varför ska dem bli utsatta för massa stalkers? Det är musiken man lyssnar till och man älskar gruppen Tokio Hotel, man älskar Tokio-Tom, man älskar Tokio-Georg, Tokio Bill och Tokio-Gustav. Man älskar ju sin vision av dem = not real. Dessutom, dem förtjänar kärlek precis lika mycket som vartenda annan människa. Dem ska inte behöva stå ut med sånt här pga kändisskapet. Fan alltså, sånt här gör mig sur.. Det är helt sjukt ju.

2010-07-14 @ 00:19:21
URL: http://kickassforme.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym

Så vitt jag har läst så ska hon ha träffat tvillingarna på en bar i Hamburg för ett tag sen, sedan har de väl setts ihop sedan dess antar jag. Jag har då inte sett henne med killarna förrän Comet Awards, liksom de flesta av oss. Det är nog bara stalkers som har sett henne med dem innan. Jag har däremot sett henne med Natalie, men det är ju en annan historia. XD Jag vet inte, hon kan vara vad som helst till dem. =)

2010-07-14 @ 00:54:21
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Är det pålitliga källor? Jag menar, vi har väl inte glömt rykten om fransyskorna killarna ska ha spenderat en nyårsafton med?

Är det inte Oliver´s flickvän?

2010-07-14 @ 07:44:28
Postat av: Anonym

Om hon vore Toms (eller Bills) flickvän borde hon väl sitta bredvid nån av dem och inte bredvid Nathalie... det gör man ju när man är nykär, menar jag. :) Men ganska udda att hon dykt upp helt plötsligt, vem är hon liksom? Kanske är Georgs flickvän? Henne har vi ju aldrig sett egentligen, även fast jag fått för mig att hon är blondin... Hon kanske är en vän till Nathalie eller nåt...?

Känns som man kan spekulera i evigheter, är väl bättre och vänta på klara fakta.

2010-07-14 @ 10:01:46
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym1

Oliver Pochers flickvän är halv italienska och halv afrikan, hon ser inte alls ut sådär.



Anonym2

Vad spelar det för roll vart man sitter? Det kanske bara var ett smart drag av dem, om hon hade suttit bredvid Bill hade det ju blivit ett jävla liv - alla vet ju vem Natalie är liksom, staff. Nej, Georgs flickvän är rödtott (naturlig!) och kaukasiskt/vit, inte asiat eller svart. Den här kvinnan har setts vara hos tvillingarna i flera dagar trots att hon bor nära dem, och har setts med Tom inne i stan flera gånger - något av tillfällena har ju då varit i baren i Hamburg där som jag skrev om ovan. =)



Hehe jo, men spekulera är vad vi TH fans gör för det mesta >_< XDD Önskar det inte vore så men.. haha.

2010-07-14 @ 13:16:52
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Lisa

Kan inte du lägga ut en bild på Georgs flickvän? Skulle vilja se hur hon ser ut:)

2010-07-14 @ 13:59:45
Postat av: Anonym

"Den här kvinnan har setts vara hos tvillingarna i flera dagar trots att hon bor nära dem, och har setts med Tom inne i stan flera gånger - något av tillfällena har ju då varit i baren i Hamburg där som jag skrev om ovan."



Så du har vetat om det här ett bra tag alltså? Vet du om detta är sant eller bara spekulationer?

2010-07-14 @ 15:23:06
Postat av: Natalie

men HERREGUD! Om Tom har en tjej låt honom ha det då. Bara han är lycklig så borde alla andra ge fan i att lägga sig i.

Jag blir så jävla irriterad på folk som ska bete sig sådär. Det är fan pinsamt..

2010-07-14 @ 15:28:19
URL: http://unleashedpuppies.blogspot.com
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Jag har vetat om sedan sent 2008 någon gång att Tom har setts med en brunett i Hamburg vid ett flertal tillfällen, och har till och med skrivit ut det här i bloggen och nu verkar det ju som om det är hon från Prince konserten. =) Jag har också läst för länge sedan att tvillingarna har setts i en bar i Hamburg med en asiat, dock trodde jag bara det var någon random person som var där som gick fram och snackade. ;p Men men, hon har setts mycket tvillingarna (speciellt Tom) enligt fans/stalkers så.. We'll see...

2010-07-14 @ 15:28:58
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men, hmm varför reagerar ingen förräns nu?:S Alltså, glad för Tom är jag, måste vara svårt att hitta någon som man kan lita på men det var väl då han sagt att han senast hade flickvän?

2010-07-14 @ 16:11:26
Postat av: chip

men vafan. dom måste ju typ sätta upp elstängsel för att stalkersen ska dra. asså wtf, psykomänniskor liksom, skaffa ett liv, och om inte. låt andra ha sina liv ifred... men vill ju ba gå å banka dom hårt i skallen ._____________________.'

2010-07-14 @ 16:56:30
URL: http://rosamullvad.blogg.se/
Postat av: Mickis

åh blir så jävla arg på sånt här! Varför inte bara vara glad för Toms skull om det nu är så!Hoppas att det här med att 20 stalkers skulle vara utanför deras hus bara är nå rykte.

2010-07-14 @ 17:36:26
URL: http://mobscene.devote.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det var någon brud som nyss gjorde ett fejkkonto på Twitter för ett tag sedan, men raderade kort efter. Undra varför? ;) *host' XD Hon hade iallafall twittrat om hur hennes kompis hade sett Tom och Bill i Berlin med två blondiner och att hon skulle lägga ut bilder, men så blev det inte. Tänkte bara berätta det ifall någon av er ville veta! =)

2010-07-14 @ 17:59:35
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så det ryktet var inte sant? Alltså, vad är det med vissa personer?

2010-07-14 @ 18:10:40
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Du menar det jag nyss skrev, det på Twitter? Ingen aning, men jag tror inte det :p

2010-07-14 @ 18:12:31
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Herregud Elina, vad är det egentligen för fans dom har?Alltså nu menar jag inte alla fans..har du förressten sett bilder som bekräftar det här med Tom och brunetten han synts med? Du har ju bra kontakter

2010-07-14 @ 19:40:54
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Nej, jag har bara gamla och dåliga bilder på en brunett (man ser inte ansiktet så bra, det går inte ens att se ifall hon är asiat eller inte) på min andra dator där jag inte har något internet (måste fixa igång det snart, haha XD) som ska ha varit en tjej han har setts med mycket men inget bekräftat att det är hon, det är mer bara gissningar. :p

2010-07-14 @ 20:13:15
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

finns tom med på dom bilderna? mycket gissningar:P

2010-07-14 @ 22:05:55
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Nej, då hade jag nog lagt ut bilderna. :p Bara hon som går omkring inne i centrala Hamburg. =)

2010-07-14 @ 22:34:44
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha så det kan alltså vara precis vem som helst? Men snälla någon, är det bara jag som ser galenskapen i det?

2010-07-14 @ 22:37:52
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Det finns fler bilder också (dock är jag inte helt 100 på att det är samma person, men det ser lite ut så), bla från skogen bakom tvillingarnas hus där de brukar rasta sina hundar. ;)

2010-07-14 @ 22:41:41
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Men det är bara på henne? Så det kan alltså egentligen vara en stalker eller ett fan? Liksom, hur vet vi att det är en tjej som setts med Tom om det är bara hon på bilderna? Det har ju hänt förut

Är det inhängnat där i den skogen eller?

2010-07-15 @ 07:09:28
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

De fans/stalkers som har sett henne i verkligheten, har mer en aning att de är hon. Vi andra som inte har sett henne så mycket, gissar att det kan vara hon. Ok, det kanske låter konstigt men ah. XD Haha. Hon har iallafall setts med Tom mycket, och har nu varit i tvillingarnas hus i flera dagar utan att lämna det ensam (endast med Tom/eller båda tvillingarna) trots att hon bor nära. >_<

2010-07-15 @ 11:46:00
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Så dom har sett henne lämna det flera gånger? Finns det foton?

2010-07-15 @ 11:51:37
Postat av: MYMiC

Nae, fan vad crazy att folk ska vara sådär..PÅ! :o

2010-07-15 @ 23:14:46
URL: http://mymic.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sågs hon till i Italien?

2010-07-17 @ 11:37:29
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Nepp. =)

2010-07-17 @ 13:52:38
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hmm okej, brukar man inte annars ta med tjejen på sådana resor?:P

2010-07-17 @ 14:47:53
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Du verkar inte riktigt förstå att de kanske inte är ihop va? Bara för att de umgås med tjejer behöver det inte betyda något liksom. Även om dem är ihop så behöver man inte ha sin partner med sig som en toffla, inte heller sina föräldrar - de brukar inte ha med sig sina föräldrar, kompisar och sånt på alla små saker de gör. Hon är inte en del av deras team så egentligen, varför skulle hon med? Låt oss säga att de inte är tillsammans utan bara grannar och har lärt känna varandra via Natalie. Varför ska hon med då? Andreas kan jag väl köpa att han följer med, de har ju känt varandra i typ 50 år men ändå liksom.. XD

2010-07-17 @ 15:39:04
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Om dom nu bara är grannar/vänner/känner varandra via natalie, varför då bo hos honom flera dagar? Hon hade ju eget ställe:P

2010-07-17 @ 17:24:33
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Andreas sover ofta också över hos dem, är han och Bill ihop bara för det? XD

2010-07-17 @ 17:40:07
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se.
Postat av: Anonym

Det är inte samma sak:P

2010-07-17 @ 17:41:08
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Den enda skillnaden är att han är kille.

2010-07-17 @ 17:43:35
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se.
Postat av: Anonym

Kanske, varför tror du inte att dom är tillsammans?

2010-07-17 @ 17:44:51
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Vadå "kanske"? Det låter lite som om Bill inte för vara homosexuell här. Nu säger jag inte att han är det, för det säger han själv, utan ja.. Det låter lite på dig som att han inte får det för dig. Det är precis det här jag har sagt, bara för att de ses mer tjejer behöver det inte betyda något mer än när de ses mer killar. Du vet, de kan faktiskt ha kvinnliga vänner också utan att de behöver vara tillsammans med dem. ;)

2010-07-17 @ 17:47:56
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se.
Postat av: Anonym

Bill får vara precis vad han vill, jag bryr mig inte ett dugg om hans sexuella läggning, jag har många vänner som är bi/homosexuell och det rör mig inte i ryggen, kärlek är kärlek

alltså, det är ju skillnad om dom är tillsammans och Andreas bara är en vän, alltså är man tillsammans så, ja du vet men är man bara vänner så, ja du vet det var det jag menade:P

2010-07-17 @ 17:53:05
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Aja, okej. =) Men vi vet fortfarande ingenting mer förutom att de har setts ihop mycket egentligen. Vänner är det nog säkert oavsett om de är ihop eller inte, haha. Jag förstår inte varför du går och grubblar så mycket på hurvida de är tillsammans eller inte, bättre att leva livet och inte gå efter deras. :p Är de ihop lär det komma ut någon gång, om de inte är ihop så lär ju det också komma ut någon gång. =)

2010-07-17 @ 17:57:52
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0