Rykte: Konsert i Ryssland i november?

Enligt konsertarrangören "Pervak Group" kommer Tokio Hotel att spela i Moskva, Ryssland senare i år (i november närmare bestämt) men det har inte blivit officiellt bekräftat ännu. Det står dock att biljetter kommer att vara tillgängliga från och med mitten av juli. Mer information kommer inom kort. Källa: Ryska FC.

Link.
Uppdatering 8/7 2010: Den första konsertarrangören som jobbar med Tokio Hotel för att få tillbaka dem till Ryssland är Ildar Bakeev från Euro Entertainment. För några dagar sedan berättade en annan konsertarrangör vid namn "Pervak Group" att de jobbar med Tokio Hotel just nu och att en konsert kommer att äga rum senare i november i Moskva (läs mer här).

Men igår berättade den första konsertarrangören Ildar Bakeev att han har fått datum för en Tokio Hotel konsert och han kommer meddela dem inom kort och tillsammans med fansen ska de välja det datum som passar bäst. Det är dock fortfarande rörigt kring den nya ryska konserten så det säkraste kortet är att vänta på officiell information från bandet.
Uppdatering 14/7 2010: Inga datum kan meddelas ännu, men konsert kommer säkert att äga rum någon gång efter nyår - 2011 alltså. Konsertarrangörerna vet redan vilken arena det blir och den rymmer 6000 folk. Detta är info från "Euro Entertainment".

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0