Mininyheter - 21/6 2010

¤ Som vi alla vet var det först sagt på tokiohotel.it att den nya musikvideon till Dark Side of the Sun skulle ha sin premiär på bandets officiella hemsida den 18/6 och för några dagar sedan blev det utlagt på Toms blogg att premiärdatumet flyttats fram till den 24/6 och nu har de skrivit ut på tokiohotel.it igen att datumet har ändrats - till den 25/6 den här gången. Förvirrande, men jag kommer hålla er uppdaterade! :) Edit! Kolla in det nya inlägget (HÄR) i Toms blogg, där blir det bekräftat att videon kommer ut den 24/6 en gång till så jag tar det som om de skrev fel på tokiohotel.it. XD Ni kan se en liten reklam för den nya musikvideon i det nya inlägget iallafall! :)  

¤ Tokio Hotels nya album "Humanoid" har i stort sett nått Guld i Malaysia, det enda som återstår är att några till fans köper albumet! ;) Förhoppningsvis har de nått Guld då de återvänder till Malaysia för MTV World Stage i juli och kan ta emot Guld skivan. Jag säger grattis i förskott för jag känner på mig att de kommer få Guld, gör inte ni det? 8D

¤ Vi har ett nytt utsläppningsdatum för den nya DVDn och CDn gott folk, och denna gång för Polen. Den kommer att släppas den 23/7 i Polen! :) Källa. Edit! Ytterligare ett nytt datum och det är för Tjeckien som får sin DVD den 16/7.

Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0