[MyVideo.de]: Tokio Hotel - Video of DSOTS...


Tokio Hotel: Dark Side of the Sun video - Live CD Humanoid City i början av juli

Tokio Hotels "Dark Side of the Sun" har erövrat Europa och Usa ganska länge. Bevis på denna expansion kan hittas från den 9 juli 2010 samt på den nya Live-CDn "Humanoid City". Showen, som Tokio Hotel organiserade, är verkligen av internationell klass - och en och annan rörelse med kameran över publiken, showen, i samma riktning som Tokio Hotel spelar nu.

Sångaren Bill Kaulitz i sin science fiction-kostym ser inte ut att komma från denna värld. Dock ser hans kollegor fortfarande mänskliga ut. Titeln på singeln kommer nog att förvirra ett 35-tal personer pga denna anledning: Här har Tokio Hotel tydligen gjort som Pink Floyd. Deras album "The Dark Side Of The Moon" som kom i början av 70-talet gick från en experimentell övergång till en mer kommersiell, men även konceptet på albumformatet var fullt i detta skede av bandet som senare med "The Wall" blev deras största framgång.

Den kommersiella framgången var botten för Tokio Hotel i början. Eftersom de utvecklas artistiskt sätt fortfarande, är den unga åldern som professionella musiker inte händelselöst.


Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0