Gemeindeblatt 7/3 2010 - "Tokio Hotel förklädda i Volksdorf"

Tokio Hotel förklädda i Volksdorf
Tokio Hotel tittade på "The Book of Eli" i Volksdorf: Bill Kaulitz, hans tvillingbror Tom samt Gustav Schäfer och Georg Listing - och ingen märkte det! 

Volksdorf - Även superstjärnor längtar efter ett normalt liv då och då, och vill på på restauranger eller bio utan att bli sedda. Det är inte ett dugg annorlunda för Tokio Hotel. Men vart än de går försvinner tystnaden. Skrikande och hysterik, för det mesta kvinnliga tonåringar, belägrar arenorna dagar innan deras konserter. Och nu har alla fansen något exklusivt att läsa i tidningen att deras idoler gästade Volksdorf för en vecka sedan, på lördagen [27/2 2010 - Dagen innan konserten i Color Line Arena]. På "KoralleKino" tittade pophjältarna på thrillern "The Book of Eli" med Denzel Washington kl 23.15. Det speciella med det var: Ingen märkte dem...

Deras ankomst var topphemlig, i en ganska oigenkänlig bil, strax efter 23.00, vakterna stängde av vägen framför Lichtspielhaus efter att de klev in i bion. Peter Jansen var ansvarig för att inte låta någon information om deras ankomst offentliga denna natt. "Jag var fast besluten till ett absolut förtroende", sade biograf hyresgästen som tillät den sena utförandet av filmen för Tokio Hotel. Kvartetten, ledande av "divan" Bill Kaulitz, anlädde med deras manager och deras marknadsföringskvinnor och försvann i den stora biosalongen.

Men innan det blev mörkt, beställde superstjärnorna Cola Light och popcorn. "Killarna var väldigt trevliga och tackade mig", sade Hans-Peter Jansen vars 18-åriga dotter, Lea, som fick turen att se filmen brevid Bill och co. "Hon gillar inte deras musik, men blev som paralyserad och berättade för hennes vänner om sitt otroliga äventyr samma kväll", sade Jansen. Många tjejer skulle ha gillat att varat henne den kvällen...!


Tack till Loren för engelsk översättning. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta.

Scans kan komma.


Kommentarer

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0