[ElComercio.pe]: Exklusiv intervju med Tokio Hotel


Exklusiv intervju med Tokio Hotel
Det tyska bandet kommer att ge sin första konsert i Peru torsdagen den 25 november på Jockey Club. Bill och Tom Kaulitz lovar en fantastisk konsert.

Priserna överöser dem. De är flammande vinnare av MTV EMA (kategorin: Best World Stage Performance), plus samlare av guld -och platinaskivor. Den tyska gruppen Tokio Hotel är nu nära att ge sin första konsert i vårat land som del av deras "Welcome to Humanoid city"-turné.

"Ni kommer mer eller mindre att få se samma show som vi hade på Europa turnén. Vi kommer dock inte kunna använda samma typ av produktion. Men det råder ingen tvekan om att konserten kommer att bli spektakulär. Vi tar med oss alla våra kostymer och vi kommer att spela låtar från vårat nya album", detaljerar Bill Kaulitz via telefon om deras kommande presentation.

Konserten de kommer att ge den 25 november på Jockey Club kommer att presentera en futuristisk stil inspirerat av deras senaste album "Humanoid" (2009), som ger diversa influenser av science fiction. Självklart har de låtar från hela deras karriär som: "Monsoon", "Ready, Set, Go", "Humanoid" och "Automatic" på setlistan.

När de skapade gruppen för 10 år sedan, började tvillingarna Bill [sång] och Tom Kaulitz [gitarr] tillsammans med Georg Listing [bas och keyboard] och Gustav Schäfer [trummor] att spela på små klubbar innan de blev kända. Det är därför de har lärt sig att ta det som kommer med berömmelse med tålamod.

"Vi vet hur det känns när ingen vet vem man är, trots att vi även nu har sett saker och ting på det andra sättet. För att hålla fokuset uppe, minns vi tillbaka på hur det var i början när ingen visste vem vi var", förklarar sångaren.

Trots att de inte vet speciellt mycket om vårat land, sade Bill och Tom att de såg fram emot att få spela i Lima för första gången och låta sig själv bli överraskade av Peru. Men inte nödvändigtvis av maten eller landskapet, utan av något som står dem betydligt närmare: fansen.

"Det härligaste måste vara när man ser varandra för första gången. De reaktionerna, speciellt när man är så långt hemifrån, de formar något magiskt", berättar Tom. Hans tvilling håller med och tillägger med ett tack till alla deras fans. "Energin de ger oss är helt otrolig. Det är därför vi älskar dem så mycket. Vi älskar våra fans. De lever inte musik, utan de lever Tokio Hotel", berättar han.

Just nu fokuserar det tyska bandet på Latinamerika turnén som därefter kommer att ta dem till Chile och Mexiko. De bekräftade att de har ett särskilt projekt, men de vill inte säga så mycket mer om det. Vad de däremot berättade var att de kommer att fortsätta spela in låtar på engelska och att deras kommande destination är Tokyo, staden de alltid har drömt om.


Engelsk översättning: Vee @ THA. Svensk översättning av mig Elina, ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Caroline

bra intervju ^^ Tack för översättningen =D <33 Gillar den här biten;



"Det härligaste måste vara när man ser varandra för första gången. De reaktionerna, speciellt när man är så långt hemifrån, de formar något magiskt", berättar Tom. Hans tvilling håller med och tillägger med ett tack till alla deras fans. "Energin de ger oss är helt otrolig. Det är därför vi älskar dem så mycket. Vi älskar våra fans. De lever inte musik, utan de lever Tokio Hotel", berättar han.

2010-11-14 @ 12:58:14
URL: http://tokiohotelfans.se
Postat av: sara

åh håller med Caroline :D

2010-11-14 @ 13:11:21
URL: http://sarakaulitz.tumblr.com
Postat av: Tanya

http://www.facebook.com/photo.php?pid=5498538&l=484612061a&id=505342361



Snälla rösta på mig för att vinna Tokyo M&G ^^!!

Ni som står på min sida, snälla skicka vidare <3

2010-11-14 @ 13:42:32

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0