[StyleBook.de]: Bröderna Kaulitz - Vår nya exporthit


Vår nya exporthit
Bill och Tom Kaulitz (båda 21) flyttade till Kalifornien för att få mer privatliv och komma undan paparazzis. Men deras kändisstatus är så hög att Tokio Hotel-stjärnorna jagas av fotografer i Los Angeles.

Den amerikanska pressen håller ett öga på bröderna Kaulitz
Tom Kaulitz med stora solglasögon i Los Angeles. Fotograferna känner igen honom ändå och trots att Bill har keps och solglasögon på sig, kan han inte gömma sig.

Hollywood kändisar förföljs konstant av fotografer och fotograferas i varje situation, vare sig på vägen till gymmet eller när de rastar hunden. Nu har de även fångat Bill och Tom Kaulitz. Deras kändisstatus är så hög att Tokio Hotel-stjärnorna blir jagade av fotografer.

På den amerikanska kändis-sidan "Just Jared" finns det bilder på musikerna, de visar killarna med Cola-muggar från en restaurang. Båda döljer sina ansikten bakom enorma solglasögon. Men deras förklädnad är inte så genomtänkt då tvillingarna fortfarande upptäcktes och kunde fotograferas.

Att tyska kändisar hamnar på bild sker sällan, och i den internationella skvallerpressen står det oftast bara om Heidi Klum. Men nu har det allt oftare även rapporterats om musikerna från Magdeburg. Tokio Hotel har naturligtvis varit framgångsrika världen över länge nu, men sedan flytten till Los Angeles förra året är rockstjärnorna utanför Tyskland inte längre säkra från paparazzis.

Precis som bilderna visar, verkar Bill och Tom inte vara speciellt glada. Slutligen flyttade bröderna Kaulitz från Tyskland eftersom jagandet av fotografer och fans blev för mycket. De lyckas lämna huset oupptäckta, men de är inte helt oigenkännliga i Los Angeles.


Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.


Kommentarer
Postat av: Steffi

host Det är bara en fotograf som fotar twinsen host

2011-08-01 @ 21:27:51
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Du vet väl hur media är, efter med i stort sett allt eller vänder och vrider på sanningen med flit för att skapa drama. XD

2011-08-01 @ 21:54:19
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Postat av: Steffi

Jo, haha

2011-08-02 @ 06:39:34

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0