[Glamour.de] - Bill Kaulitz med bland "Topp 50 Män"


Hjärtligt välkommen, Bill!
Bill Kaulitz får flytta in i våran lista av "Topp 50 Män".

Kanske är det Bill Kaulitz' nya stil, kanske är det på grund av att han nu är en kändis i Usa: Ni begärde att sångaren i Tokio Hotel skulle finnas med bland våra "Topp 50 Män" - och er önskan är vår lag! Bill hamnade direkt på plats #23 och det var samma plats som Olivia Palermo's pojkvän John Huebl, "Maroon 5"-sångaren Adam Levine och Emma Watson's bror Alex landade på. Redan förra veckan gick det bra för Kaulitz-tvillingen: I våran Style-Duell bestämde ni er för Bill - mot Jared Leto.

Tokio Hotel App
Trots att Bill och hans bror Tom nu bor i Los Angeles, är killarna fortfarande lovande. De har precis meddelat på sin officiella hemsida att de inom kort kommer att lansera en Tokio-Hotel-App för iPhone med funktionen "Bill & Tom experience". Vi är nyfikna.
~~
Bill Kaulitz
1 september 1989
Sångare, modell, skådespelare

Bill Kaulitz föddes i Leipzig, där han växte upp med sin tvillingbror Tom. Vid sju års åldern blev han intresserad av musik och började skiva egna låtar. Deras styvfar Gordon Trümper, som själv spelade gitarr i rockbandet Fatun, tog med sin tvillingarna Kaulitz till sina spelningar, där de även plockade upp mikrofonen själva. Sommaren år 2003 deltog Bill i talangjakten "Star Search", men han åkte ur redan i åttondelsfinalen. Hans uppträdande där fick producenter att få upp ögonen för honom: År 2005 släppte Bill tillsammans med sin bror Tom och deras vänner Gustav Schäfer och Georg Listing, singeln "Durch den Monsun", som gjorde bandet Tokio Hotel världskända. Det är inte bara musik som är Bill's passion: Sångaren gick även som modell på modeveckan i Milano i januari 2010 för klädmärket Dsquared2. På 30-årsdagen av den tyska VOGUE gjorde han även en fotografering med Karl Lagerfeld.
Svensk översättning av mig, Elina. Ge creds ifall ni använder detta - Källa.

Kommentarer
Postat av: Anonym

kommer appen inte göras för android? :(

2011-09-20 @ 19:26:54
Postat av: Tanja

Om den appen bara är för iphone (fast jag tror inte det!) så ska jag personligen flyga till L.A och strypa dem :)

2011-09-20 @ 19:43:32
URL: http://worldinsidemywall.blogg.se/
Postat av: Elina - Bloggens Admin 8D

Anonym

Ingen aning, men vi får väl mer info snart hoppas jag. O_O

2011-09-20 @ 20:19:22
URL: http://kaulitzandthegs.blogg.se/

Kommentera här/Comment here:

Ditt namn/Your name:
Kom ihåg mig/Remember me?

MSN/E-mail: (publiceras inte/not published)

URL/Your site or blog:

Kommentar/Comment:

Trackback
RSS 2.0